Лікарські засобиСтатті

Ліки від нежитю? Це просто! Це… просто?

28/02/2017

Серед відвідувачів аптеки тих, які притискають серветочку до носа, багато протягом цілого року, тому провізори вже звикли рекомендувати ліки від нежитю. Здавалося б, чого ми можемо не знати про них?Давайте розглянемо питання, на які фармацевту доводиться відповідати без перебільшення кожного дня, зазирнувши до одного форуму

Max: Лікуй не лікуй нежить — все одно тиждень

Фармацевт: Своєчасно не розпочате лікування «безневинного» нежитю може стати причиною гострого риносинуситу. Важливо не усувати симптоми, а лікувати причину нежитю. А ще, тепер з новою формою Синупрет® екстракт одужання настає швидше!

Оксана: Навіщо мені таблетки?! Мені потрібні краплі в ніс!

Фармацевт: На жаль, краплі в ніс хоч і зменшують набряк, але не впливають на причину захворювання, якою є вірусна чи бактеріальна інфекція. Без препаратів, що мають чинити противірусну, антибактеріальну, протизапальну, муколітичну дію, не обійтись.

DD: «Круто! На наступному тижні буде мій перший виступ, я читаю реп! Але як читати, коли ти весь час шморгаєш носом?! Лікар мені порадив Синупрет® екстракт. Що вам сказати, пацани? Виступ таки буде!!!»

Василь Миколайович: Які ліки краще — синтетичні чи натуральні?

Фармацевт: Дискусія між прибічниками натуральних рослинних засобів і синтетичних препаратів може тривати довіку. Рослинні препарати діють м’яко і підходять для дітей і дорослих.

Ярина К: Ет, таке кажете! Препарати рослинного походження підходять тільки дітям!

Фармацевт: Наприклад серія препаратів Синупрет® розроблялась таким чином, щоб їх можна було використовувати у людей різних вікових категорій. Так, Синупрет® краплі та сироп рекомендовані для дорослих і дітей від 2 років, таблетки — дорослим і дітям від 6 років, Синупрет® форте і Синупрет® екстракт — дорослим і дітям від 12 років. Як бачимо, кожному хворому можна підібрати форму препарату, яка йому підходить за віком і буде зручною у застосуванні.

Ilia Dashko: «Діловій людині нема коли хворіти, тому застуду часто доводиться «переносити на ногах». Але не припустимо з’явитися на зустріч, коли в тебе тече з носа та й очі почервоніли. Для мене є важливим швидке усунення проблеми, тому я завжди використовував синтетичні препарати, але цього разу фармацевт порадив мені Синупрет® екстракт. Невеличкі таблетки, які так зручно приймати, не привертаючи занадто великої уваги, швидко і ефективно позбавили мене симптомів застуди»

Інга: Синтетичні препарати діють швидко, а ефект від ліків рослинного походження проявляється тільки через деякий час.

Фармацевт: Сучасний рослинний препарат Синупрет® екстракт виробництва німецької компанії «Біонорика» містить у 4 рази вищу концентрацію діючих речовин. Вже з першого дня його прийому зовнішні прояви застуди зменшуються. Тому Синупрет® екстракт рекомендований у гострий період хвороби.

Ella: «Ще два дні тому я вважала себе найщасливішою дівчиною у світі! Нарешті він запросив мене на побачення! Я так хотіла бути красунею! Шкода, що не послухала мами, і тепер розплачуюсь — з носа тече «весняний струмок». На щастя, в аптеці мені порадили Синупрет® екстракт. Ефект від його прийому було відчутно відразу (навіть у дзеркало не так страшно дивитись). І знаєте, він запросив мене на вихідні у кіно!»

Школа здоров’я: Препарати рослинного походження використовують тільки в комплексному лікуванні.

Фармацевт: Синупрет® екстракт впливає на причину розвитку простудних захворювань верхніх дихальних шляхів — віруси. Він має противірусний ефект. Крім того, препарат проявляє імуностимулювальну, секретолітичну, протизапальну і протинабрякову активність. Для того щоб досягти тих самих ефектів, треба приймати кілька синтетичних засобів. Завдяки своїй комплексній дії Синупрет® екстракт ефективно впливає на всі ланки патологічного процесу.

Школа здоров’я: Побічні ефекти зумовлюють як синтетичні, так і рослинні препарати.

Фармацевт: Як свідчать дані статистики, частота побічних реакцій, спричинених лікарськими засобами, при амбулаторному лікуванні сягає 10–20%. Більшість з них це синтетичні препарати. На противагу від них рослинні препарати діють м’якше, побічні реакції виникають рідше.

Швидко, ефективно, безпечно

Нежить? Синусит?

Хочеш швидко і ефективно вирішити проблему? Тоді готуйся до виникнення побічних ефектів. Якщо піклуєшся про віддалені наслідки і якість лікування, часу може знадобитися більше. Чи є вихід? Так — Синупрет® екстракт!

• Чотирикратна концентрація діючих речовин ефективніше діє на причину захворювання.

• Швидко усуваються зовнішні прояви застуди.

• Одужання настає на 4 дні швидше

bionorika+block_jan2017

Для розміщення в спеціалізованих виданнях, призначених для медичних установ та лікарів, а також для розповсюдження на семінарах, конференціях,  симпозіумах з медичної тематики. Матеріал призначений виключно для спеціалістів у галузі охорони здоров’я

Синупрет® сироп P.П.  № UA/4373/03/01. Інструкція для медичного застосування препарату Синупрет®, сироп

Синупрет® форте P.П. № UA/4373/04/01. Інструкція для медичного застосування препарату Синупрет®, таблетки в/о

Синупрет® краплі P.П. № UA/4373/02/01. Інструкція для медичного застосування препарату Синупрет®, кр. д/перор. заст

Синупрет® таблетки P.П. № UA/4373/01/01. Інструкція для медичного застосування препарату Синупрет®, таблетки в/о

Синупрет® екстракт Р.П. № UA/15267/01/01. Інструкція для медичного застосування препарату Синупрет® Екстракт, таблетки в/о

“Фармацевт Практик” #1′ 2017

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ