Лікарські засобиСтатті

Натуральне, все натуральне

25/10/2016

ІСТОРІЇ ПРОВІЗОРІВ

Чекайте кожного місяця нову цікаву історію!

Мабуть, вам також траплялися люди, які завжди і всім невдоволені. Такі, у кого і трава раніше була зеленіша, і небо більш синє, і ліки краще лікували. От і мені сьогодні «поталанило». «Повиносивши мізки» усій черзі, дідок нарешті дістався аптекарського віконця. «Значить так, дорогенька. У мене онук хворий, донька хвора і баба моя кашляє. Чим нам лікуватися? У вас же суцільна хімія. От коли я був маленьким…». Ностальгійну тираду діда зненацька гучно перервала наша завідувачка: «Натуральне у нас все, на-ту-раль-не!». А з нею не посперечаєшся

Оце сила!

Скажу відверто, тепер справді більшість відвідувачів аптеки просять порекомендувати їм від застуди та кашлю препарати на основі натуральної сировини. І якщо органічні продукти увійшли у наше життя зовсім недавно, то перевагу природним лікам українці надавали у всі часи.

Якраз тому проти ГРЗ і кашлю я пропоную лікарські засоби на основі натуральних компонентів. І з власного досвіду, і завдяки відгукам відвідувачів добре знаю про ефективність сиропу від кашлю, до складу якого входять екстракти чебрецю та подорожника. Гадаю, це саме ті цілющі рослини, якими лікували у дитинстві нашого невгамовного дідуся, екстракти яких, звісно, отримані із застосуванням сучасних технологій.

Екстракт чебрецю сприяє розрідженню і виведенню мокротиння при вологому кашлі. Маючи здатність зменшувати спазм м’язів дихальних шляхів, він полегшує дихання при нападах кашлю. Ця лікарська рослина проявляє антибактеріальну, противірусну та протигрибкову активність, що дуже важливо під час тривалого лікування антибіотиками.

Екстракт подорожника, створюючи своєрідну захисну плівку, оберігає уражену слизову оболонку бронхів від подразнення, чим знижує інтенсивність сухого непродуктивного кашлю та перешкоджає поширенню інфекції.

Комбінація екстрактів чебрецю і подорожника ефективна як проти сухого, так і проти вологого кашлю. Вона виявляє активний відхаркувальний, бронхоспазмолітичний, секретолітичний і протизапальний вплив. А це означає, що препарат ефективно долає різні види кашлю при різних захворюваннях, зокрема, гострому та хронічному ларингіті, фарингіті, трахеїті і бронхіті.

Сироп можна рекомендувати і дітям, починаючи з 12 міс, і дорослим, і людям літнього віку. Адже для сиропу обрані два надійних  перевірених компонента, саме тому і ризик алергії зведений нанівець. Сироп простий у застосуванні і дуже смачний.

Дієве поєднання

У дитинстві нашого діда цілюще соснове повітря було лише в лісі. Тепер ним без проблем можна подихати вдома, адже концентровані ефірні олії соснової хвої та евкаліпта входять до складу бальзаму. Він ефективний при застуді, ГРЗ, кашлі, що супроводжує гострі та хронічні захворювання дихальних шляхів.

Бальзам використовують багатьма способами — для розтирання, інгаляцій або як компонент лікувальних ванн. Він безпечний навіть для дітей з тримісячного віку.

Якщо сироп і бальзам поєднувати у застосуванні, шанси на швидке одужання відчутно зростуть.

…Отож, мій вередливий відвідувач отримав те, що хотів, і навіть більше: натуральні засоби від кашлю і застуди для всієї сім’ї та довіру до фармацевтів. Добре слово і дієві ліки направду творять дива.

Евкабал

Інформація про лікарський засіб для медичних та фармацевтичних працівників.

Р.П. № UA /5754/01/01 від 03.01.2012 р. Інструкція для медичного застосування препарату Евкабал сироп

Р.П. № UA /5753/01/01 від 03.01.2012 р. Інструкція для медичного застосування препарату Евкабал бальзам

“Фармацевт Практик” #10′ 2016

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ