Лікарські засобиСтатті

Назік®: підніжка нежитю

06/08/2018

Ніхто не застрахований від раптового нездужання на відпочинку навіть при спекотній погоді. Ми ризикуємо «підхопити» нежить ще в дорозі, якщо в літаку було занадто холодно або ж вітерець вільно гуляв салоном автомобіля. А кондиціонери? Акліматизація? Коротко кажучи, закладений ніс може зіпсувати відпустку кожному, хто не знає про Назік® — назальний спрей, який за кілька хвилин звільняє від набряку слизової оболонки носа

І дихати легше

Основним проявом нежитю є утруднене носове дихання, пов’язане з набряком та ексудацією в слизовій оболонці, що спричинене бактеріальним або вірусним запаленням.

Деконгестанти — це препарати, що звужують судини слизової оболонки порожнини носа, а також виявляють адреналоподібну дію. Як альфа-адреноміметики деконгестанти спричиняють стимуляцію адренергічних рецепторів гладких м’язів судинної стінки та в найкоротші терміни зменшують набряк слизової оболонки носа.

Якщо назальні глюкокортикостероїди починають діяти лише через 6 год після застосування, а антигістамінні засоби цілком не усувають набряк слизової оболонки носа, то деконгестанти діють вже за кілька хвилин після потрапляння в носові ходи.

Ставимо плюсики

+ Назік® — назальний деконгестант, який усуває нежить швидко завдяки інноваційній комбінації двох активних речовин. До його складу входять ксилометазолін, що швидко усуває закладеність ніса, та декспантенол, який прискорює загоєння подразненої слизової оболонки носової порожнини.

++ Декспантенол — похідне пантотенової кислоти (вітаміну B5) — натуральна активна речовина, якій притаманна добра переносимість. Окрім того, вона ще й має яскраво виражену здатність заживляти рани. Декспантенол, що входить до складу препарату Назік®, прискорює загоювання подразненої слизової оболонки носа, що зумовлює більш швидке відновлення її імунної функції та сприяє підвищенню опірності до впливу вірусів.

+++ Назік® проявляє комплексну дію: швидко усуває закладеність носа, покращує дихання усього за кілька хвилин і прискорює загоєння подразненої слизової оболонки носа.

Назік плюс

Інформація для спеціалістів у галузі охорони здоров’я. Повна інформація про препарати міститься в інструкціях для медичного застосування.
Р.П. МОЗ України № UA/9132/01/01.

“Фармацевт Практик” #7-8′ 2018

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ