Лікарські засобиСтатті

Седаристон® гармонізує роботу нервової системи

03/10/2019

Життя після відпустки продовжується!

«Післявідпустковий синдром» або синдром дезадаптації — так фізіологи називають стан людини після відпустки і характеризують його як тимчасовий збій у роботі організму, тобто спробу підсвідомо продовжити свій відпочинок. Післявідпустковий аврал прогнозовано спричиняє дисбаланс у роботі нервової системи. Що цілком зрозуміло: посилений робочий режим, буденні справи, зміна літньої погоди на осінню, скорочення світлового дня, переведення годинників, початок нового навчального року…

Синдром дезадаптації у кожного проявляється по-різному: хтось стає занадто дратівливим, інший впадає в апатію, у когось порушується сон. Через те, що організм не встигає вчасно перебудуватися, можуть виникати навіть соматичні порушення. На щастя, для відновлення психоемоційного балансу є Седаристон®!

Седаристон® — нео-фітопрепарат з розширеним фармакотерапевтичним потенціалом, що відновлює баланс в роботі нервової системи

Седаристон® німецької фірми «esparma» представляє собою вивірену та стандартизовану комбінацію класичного заспокійливого (валеріана) і природного антидепресанта (звіробій). Важливо зауважити, що це не механічне поєднання складників, а об’єднана фітоформула, що стала новою якістю — і валеріани, і звіробою. Седаристон® одночасно нормалізує процеси гальмування та збудження у нервовій системі, стабілізує її роботу та чинить стресопротекторну дію. З одного боку Седаристон® допомагає стати спокійним: знімає тривожність, усуває роздратованість, а з іншого — надає активності впродовж дня: підвищує працездатність, стабілізує настрій, допомагає сприймати життєві негаразди менш гостро. А ще Седаристон® сприяє повноцінному відпочинку вночі та тонусу зранку. Седаристон® дає можливість жити в гармонії з собою і навколишнім світом.

Седаристон®: цінність вища за вартість

Седаристон® створений і виробляється в Німеччині відповідно до Європейських стандартів GMP та GAP, що гарантує очікувано стабільну клінічну ефективність. Седаристон® має високий профіль безпеки: не впливає на швидкість реакції і координацію руху при рекомендованому дозуванні (2 капсули 2 рази на добу), тому може застосовуватися для представників різних професій.

Варто зазначити, що ціна за курс лікування цілком доступна для кожного українського пацієнта. За критерієм «співвідношення ціна/якість», Седаристон® — препарат першого вибору серед засобів від стресу.

СЕДАРИСТОН® — це твій БАЛАНС:
активний день без стресу — здоровий сон — бадьорий ранок!

Седаристон

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Повна інформація про лікарський засіб міститься в інструкції для медичного застосування.

Р.П. № UA/13150/01/01 від 22.10.2018 р.

“Фармацевт Практик” #9′ 2019

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ