Лікарські засобиСтатті

Секретна формула до літа «Чарівні ніжки»

29/04/2018

Мінімум одягу, відкриті босоніжки та стрункі засмаглі ніжки — це омріяна постать літа. Краса і здоров’я ніг потребують комплексного підходу. Про це потурбувалась компанія «Берлін-Хемі»

Інгредієнт № 1: Ніжки вільні від варикозу

До літа треба готуватись заздалегідь. А що робити, якщо вам вже знайомі перші симптоми варикозу — тяжкість, набряклість і швидка втомлюваність ніг? Треба якомога раніше розпочати профілактику! На жаль, варикозна хвороба загрожує майже всім. Найпоширенішими чинниками ризику є робота в тривалому положенні стоячи чи сидячи, надмірна маса тіла, спадковість, гормональна контрацепція, період вагітності, пологи та ін. Але поки не розвинулась клапанна недостатність і не виникла необхідність у хірургічному втручанні, слід негайно вжити профілактичних заходів. Якісне лікування варикозної хвороби на початкових стадіях може загальмувати розвиток захворювання та попередити ускладнення. І якнайкраще для цього підійде гель Ліотон® 1000 виробництва компанії «Берлін-Хемі», який вже понад 20 років представлений в Україні.

Чому саме Ліотон® 1000?

Варикозній хворобі властивий багатофакторний механізм, але Ліотон® 1000 впливає на складові варикозного процесу. Діюча речовина препарату — гепарин — забезпечує необхідні терапевтичні ефекти: попереджає виникнення тромбів, покращує мікроциркуляцію крові, запобігає утворенню набряків та розвитку запалення. Водночас лікарська форма (прозорий гель) забезпечує максимальну швидкість проникнення та високу концентрацію гепарину в підшкірній клітковині (саме там, де це найбільш важливо при варикозному захворюванні), не здійснюючи системної дії на організм.

Завдяки етиловому спирту досягається ефективна концентрація діючих речовин в тканинах, а нейтральна основа гелю служить лабільним депо препарату, забезпечуючи можливість нанесення 1–3 рази на добу. Висока ефективність засобу доведена в численних клінічних дослідженнях, зокрема у вагітних та молодих матусь. Тож Ліотон® 1000 допоможе зберегти красу та молодість ніг.

Інгредієнт № 2: Доглянуті нігтики

Говорячи про красу ніг, неможливо оминути увагою доглянуті нігтики. Адже навіть незначна зміна кольору або структури нігтя може виглядати відразливо та неохайно. Спотворення нігтьової пластини може бути пов’язано з травматичним, біологічним або хімічним впливом. Так, нігті можуть пошкоджуватися через вузьке взуття, невдалі педикюрні процедури або внаслідок шкірних захворювань та інфекційних грибкових уражень (оніхомікоз).

Оніхомікоз має великий психосоціальний вплив у суспільстві. Британські вчені провели дослідження, в якому з’ясували, що більшість опитаних часто уникають людей з оніхомікозом і наявність цього захворювання пов’язують з негативними особистими якостями. Грибкові інфекції нігтів асоціюються з поганою гігієною, низьким соціальним статусом, нездатністю формувати близькі стосунки.

Оточуючі не бажають знаходитися поруч з інфікованими особами, навіть у разі відсутності ризику інфікування. Хворі вимушені відмовлятися від улюбленого взуття, відвідувань пляжів, спортзалів та всіх місць, де доведеться роззуватись при сторонніх. Як ходити в гості до друзів або на побачення, коли нігті спотворені та викликають відразу? Маленький бридкий грибок здатен зруйнувати життя! Але на щастя Оніхоцид® Емтрікс здатен допомогти вилікувати оніхомікоз та суттєво покращити зовнішній вигляд нігтів.

Повернемо нігтикам здоров’я та красу!

Оніхоцид® Емтрікс — це комплексний засіб для місцевого лікування грибка нігтів, активна дія якого проявляється завдяки унікальній комбінації пропіленгліколю, сечовини та молочної кислоти. Оніхоцид® Емтрікс бореться із грибком нігтів, руйнуючи грибкову клітину, видаляє надлишок пошкодженої ороговілої маси нігтя, покращує гідратацію та м’яко розгладжує зовнішні шари нігтьової пластини, поліпшуючи цілісність її поверхні. Оніхоцид® Емтрікс достатньо наносити тільки 1 раз на добу, а вже через 2–4 тиж пацієнти відмічають помітне покращання зовнішнього вигляду нігтя.

Курс лікування становить в середньому 3–6 міс, що значно менше, ніж при застосуванні інших препаратів. При щоденній обробці до трьох нігтьових пластин однієї упаковки вистачає на 3 міс. Препарат зручний у застосуванні, оскільки не потребує додаткових інструментів для нанесення. Немає також потреби розпарювати та/або спилювати уражений ніготь. Це засіб виключно місцевої дії, який не спричиняє резистентності. Оніхоцид® Емтрікс є ефективним і безпечним препаратом для монотерапії та комплексного лікування оніхомікозів.

______________

Інформація для спеціалістів у галузі охорони здоров’я.

Ліотон® 1000 Р.П. UA/10905/01/01.

Оніхоцид® Емтрікс UA.MD.041-16 від 30.12.2016.

“Фармацевт Практик” #4′ 2018

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ