Лікарські засобиСтатті

Стопдіар: Швидкість вирішує все!

03/06/2019

Стопдіар не тільки блискавично зупиняє гостру діарею, але й знищує збудника інфекції

Сезон отруєнь відкрито

Ранні овочі, фрукти, ягоди і зеленина, приваблює спраглих за вітамінами покупців яскравим зовнішнім виглядом. Але свіжі овочі та фрукти можуть стати загрозою для здоров’я дітей і дорослих та спровокувати весняні харчові отруєння.

Харчове отруєння — це гостре захворювання, яке зазвичай супроводжується розладом травлення. Його причиною може бути потрапляння в організм разом з продуктами харчування різних мікроорганізмів, найчастіше — бактерій. Отруєння зумовлює переважно бурхливе розмноження у харчових продуктах золотистого стафілокока і кишкової палички. Також діарея виникає внаслідок недотримання особистої гігієни, споживання неякісних продуктів, які пройшли недостатню термічну обробку.

Рятуйте, діарея!

Інфекційна діарея — стан, що супроводжується частими (інколи кожні 15 хв) і рідкими багатократними випорожненнями. Її спричиняє широке коло мікробів. Для інфекційної діареї характерні нудота, блювання, переймоподібний біль у животі, метеоризм. Ці симптоми проявляються або по одному, або поєднуючись. Якщо основною є інтоксикація організму, можлива лихоманка. Нелікована гостра кишкова інфекція небезпечна через важкі ускладнення, такі як зневоднення, втрата електролітів та інтоксикація. При цьому у дорослих ймовірні м’язові судоми, зменшення маси тіла, втрата апетиту, відчуття сильної спраги.

Гостра діарея — це захворювання, яке необхідно вчасно і правильно лікувати. Симптоматичний підхід, що усуває ознаки, але не спрямований на цілковите знищення збудника, може серйозно загрожувати здоров’ю людини. Саме тому при початковому лікуванні гострої діареї варто обирати той протимікробний лікарський засіб, який впливає на безпосередню причину недуги — інфекцію.

Не поспішиш — людей насмішиш

Щодо гострої діареї, то тут швидкість, з якою її можна позбутися, виходить на перший план. Не будемо вдаватися в деталі цієї не надто приємної проблеми, але кожен погодиться з тим, що перетворення із жертви діареї на її переможця приносить невимовне фізичне і моральне полегшення.

Отож, до основних принципів терапії гострих кишкових інфекцій належать: дієта, регідратація, що сприяє відновленню водно-сольового балансу, антибактеріальна та допоміжна терапія (ентеросорбенти, пробіотики).

З огляду на те, що зазвичай на виділення збудника і визначення його чутливості до протимікробного засобу немає ані часу, ані змоги, вибір препарату здійснюють емпіричним шляхом. Згідно із сучасними протоколами лікування препаратом вибору при інфекційній діареї є антибактеріальний засіб ніфуроксазид.

Стопдіар — це ніфуроксазид виробництва європейської компанії «Гедеон Ріхтер».

Стопдіар ефективно усуває саме причину захворювання, а не лише його симптоми. Цей кишковий антисептик практично не всмоктується в травному тракті, а тому створює високу концентрацію діючої речовини в кишечнику. Відповідно він проявляє винятково ентеральну антисептичну дію, не спричиняє загальнотоксичних ефектів і не порушує рівноваги бактеріальної флори товстого кишечнику.

Ніфуроксазид активний щодо більшості збудників кишкових інфекцій (у тому числі штамів-мутантів, стійких до інших протимікробних засобів), грампозитивних і грамнегативних бактерій. Очікуваний результат спостерігається вже після першого прийому препарату.

  • Стопдіар діє у перші години після прийому — тому полегшення стану хворого наступає швидко.
  • Стопдіар діє ефективно — його потужний антибактеріальний вплив спрямований безпосередньо на причину діареї.
  • Стопдіар діє делікатно — не порушує нормальну мікрофлору кишечнику і проявляє виключно місцеву дію.
  • Стопдіар має простий режим дозування. По 1 капсулі 4 рази на добу.

Стопдіар — швидке лікування інфекційної діареї!

Від діареї – Стопдіар!

Стопдіар

Інформація для професійної діяльності медичних та фармацевтичних працівників, призначена для розповсюдження на науково-практичних конференціях.

Р.П. №UA/14478/01/01 від 08.07.2015.

“Фармацевт Практик” #5′ 2019

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ