Лікарські засобиСтатті

Захистіть сім’ю від гельмінтів!

24/05/2016

У теплу пору року в багато разів підвищується ризик зараження гельмінтами. 
Чи є причини хвилюватись — можна виявити за допомогою простого тесту.

Тест на можливість зараження гельмінтами

За кожну відповідь «так» нараховуйте 2 бали, «іноді» — 1, «ні» — 0 балів

Тест на можливість зараження гельмінтами

Результати тесту

Від 0 до 5 балів — можливість зараження гельмінтами у вас скоріше теоретична, ніж практична. Ви ретельно дотримуєтеся правил особистої гігієни, і у гельмінтів практично немає шансів знайти вас, як проміжного або остаточного господаря. Продовжуйте вести себе так само.Aldazole_box

Від 6 до 12 балів — шанси зустрітися з яйцями гельмінтів реальніші. Вам треба посилити правила власної гігієни, переглянyти деякі аспекти харчування і відпoчинку з метою підвищення захищеності від проникнення гельмінтів у організм.

Від 13 до 25 балів — є реальні шанси стати проміжним або остаточним господарем близько 150 видів гельмінтів. Ви для них — бажаний об’єкт! Ознайомтесь з інформацією про способи та методи зараження гельмінтами, приділяйте увагу особистій гігієні. Для профілактики гельмінтозу необхідно пройти курс дегельмінтизації.

Більше 25 балів — ви кращий друг гельмінтів! Буде дивно, якщо при профілактичній дегельмінтизаціі ви не виявите їх у себе. Перегляньте свої погляди на особисту санітарну безпеку. Пам’ятайте про шкоду, яку завдають нам гельмінти. Вам обов’язково потрібно провести дегельмінтизацію.

Найбільш поширені гельмінтози — аскаридоз, ентеробіоз, трихоцефальоз тощо.

Лікувальну дозу — 400 мг (1 таблетка) — застосовують одноразово у дорослих і дітей віком від 3-х років.

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Інформація про лікарський засіб. Перед застосуванням препарату необхідно ознайомитися з інструкцією.

Р.П. № UA/9351/01/01 від 27.11.2013. Инструкция по медицинскому применению препарата Альдазол, таблетки

“Фармацевт Практик” #5′ 2016

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ