Лікарські засобиСтатті

Запалення сечових шляхів? Камені нирок? Канефрон® Н

21/03/2017

Весняна проблема: цистит

Gala S: Всім привіт! Дівчата, допоможіть! Я вчора пішла до туалету і відчула, що мені дуже боляче випорожнитись. Сеча без крові, але… Я живу в гуртожитку, сходити до лікаря — проблема. Підкажіть, що робити? Може, хтось знає, як це лікувати?

Дзиґа: «Вітаю», в тебе цистит! Почитай в інеті, там багато є інфи.

Алла: Застудилися, в мене теж таке було! Спочатку стало боляче ходити до туалету, і часу, як і у Вас, сходити до лікаря не було. Затягнула з лікуванням і в сечі з’явилася кров.

Фармацевт: #Gala S, окрім болю при сечовиділенні, є ще якісь симптоми? Біль у попереку чи внизу живота, часті позиви до сечовиділення, підвищення температури тіла? Чи каламутна сеча?

Gala S: #Фармацевт, так, болить внизу живота і до туалету бігаю часто, але таке враження, що не можу до кінця випорожнити сечовий міхур… Невже це все через те, що я ходила у короткій спідниці і куртці?

Алла: Мені лікар призначав Канефрон® Н.

Фармацевт: Переохолодження — це тільки «спусковий гачок» хвороби. Причина — бактерії. Інфікування може відбутися через недотримання правил гігієни (особливо під час менструації або після статевого акту). Зумовити захворювання може подразнення, що виникло внаслідок алергії на дезодоранти, парфумоване мило, іноді навіть на кольоровий туалетний папір, а також нерегулярне випорожнення.

Gala S: #Фармацевт, то що мені робити?

Фармацевт: Звернутися до лікаря! До встановлення діагнозу можу порадити Канефрон® Н. Він ефективно бореться із запаленням і мікробами, усуває спазм сечових шляхів, нормалізує сечовипускання. Також для зменшення вираженості симптомів раджу не вживати гострої їжі, алкоголю, газованих на поїв, жирного м’яса та риби, смажених продуктів; пити більше рідини (не менше 2 л на день); регулярно випорожняти сечовий міхур; дотримуватись правил гігієни.

Gala S: #Фармацевт, чи можна обійтися без пігулок? Не хочеться вживати «хімію».

Фармацевт: #Gala S, Канефрон® Н — рослинний препарат. Він діє м’яко на причини захворювання, а також усуває симптоми. Канефрон® Н — препарат № 1 в Україні* і Німеччині** для лікування захворювання нирок і сечових шляхів.

Пієлонефрит: комплексний підхід до проблеми

Катруся: Робила УЗД, казали, що схоже на пієлонефрит. Хто знає, що це за захворювання? Які його симптоми? Мене нічого не турбує

Макс: Ймовірно у вас стадія ремісії, тому аналізи в нормі, а фізичні зміни у нирці залишилися, що і показало УЗД.

Фармацевт: Пієлонефрит — інфекційне захворювання нирок. У гострій стадії він проявляється підвищенням температури тіла до 40 °С, головним болем, рясним потовиділенням, слабкістю, тупим постійним болем у попереку і з боку ураженої нирки, можливі нудота і блювання, а також прояви циститу (біль під час сечовипускання і часті позиви до нього).

Катруся: А як інфекція потрапила до нирок?

Фармацевт: «Постачальником» мікробів можуть стати каріозні зуби, запущена форма риніту чи тонзиліту, інфекційні захворювання верхніх дихальних шляхів, черевної порожнини, статевих органів. До розвитку пієлонефриту призводять затримка відтоку сечі через аномалії розвитку сечовидільної системи або наявність каменів, а також аденома передміхурової залози (у чоловіків), пухлини матки і придатків (у жінок).

Віка: Підкажіть, будь ласка, у мене хронічний пієлонефрит, загострюється десь 1 раз в три роки. В перший раз лежала в лікарні, в другий — робили уколи вдома, а в третій — лікувалася таблетками. Як на мене, це було найефективніше. Але забула які…

Макс: У мене ця сама напасть. Особисто мені найкраще допомагає Канефрон® Н, який після курсу антибіотиків колись призначив нефролог. Пігулки на рослинній основі, дуже раджу.

Таня: У чоловіка пієлонефрит. Одного разу при загостренні приймав Канефрон® Н і ще щось (не пам’ятаю). Ще — сувора дієта!

Фармацевт: Обов’язково треба звернутися до лікаря для встановлення діагнозу і призначення лікування. Терапія пієлонефриту передбачає призначення антибіотиків, підбір яких належить до компетенції лікаря. Важливо пройти повний курс терапії. У комплексному лікуванні захворювання важлива роль належить фітотерапії. Найчастіше наші лікарі призначають Канефрон® Н*, оскільки цей стандартизований фітопрепарат дуже добре зарекомендував себе у лікуванні хронічних захворювань сечових шляхів.

Камені в нирках? Головне — профілактика!

Батяр: Де пропадав? Як ся маєш?

BigBoy: Хворів.

Батяр: Що сталося?

BigBoy: Камінь із нирки виходив. Біль такий… аж на стінку дряпався! Ще й «віддавало» у поперек і промежину. Кожні п’ять хвилин до туалету бігав!

Батяр: Йой, брате! Як я тебе розумію! Сам маю цю проблему. «Швидку» викликав?

BigBoy: Так! Укол зробили, стало трішки легше.

Батяр: А тепер ти як? Які ліки приймаєш?

BigBoy: А навіщо? Все ж минулося!☺

Батяр: Чого ти мнеш ханьки? Якщо вже є така проблема, потрібно робити профілактику.

BigBoy: І що робити?

Батяр: Приймати Канефрон® Н! Цей препарат нормалізує кислотність сечі, що попереджує утворення та ріст камінців у сечових шляхах. Канефрон® Н протидіє інфікуванню і росту бактерій. До того ж він зменшує запалення.

BigBoy: А вони мені точно допоможуть?

Батяр: Запитай у лікаря чи у фармацевта. Канефрон® Н призначають найчастіше. Я бачив препарат Канефрон® Н в аптеці і чув рекомендації фармацевта.

Література

*Дані в Україні: Proxima Reserch, 2016 р., серед фітопрепаратів для лікування захворювань нирок та сечовивідних шляхів у грошовому еквіваленті.

**Дані в Німеччині: Insight HealthApoFusion pharmacy Sell out Sales in EURO; період 01/2016-01/2017.

Канефрон® Н

“Фармацевт Практик” #2′ 2017

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ