АктуальноНовини

11-а церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху»!

30/05/2014

5 червня в концерт-холі FreeДом (Київ) відбудеться 11-а церемонія нагородження переможців Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»!

На святковому шоу будуть вручені золоті медалі «Фаворит Успіху» переможцям конкурсу — найкращим у своїх категоріях торговим маркам товарів і послуг, а також найяскравішим зіркам українського шоу-бізнесу, які заслужили найвищу оцінку в рейтингу за результатами минулорічного цілорічного всеукраїнського дослідження експертних і споживчих уподобань.

Зокрема, в ході онлайн-голосування, яке проходило протягом усього 2013 року на

FAVOR.com.ua, було опитано понад 35 тисяч респондентів, які висловили свою довіру до торгових марок у понад 500 категоріях ринку товарів і послуг, столичних закладів, а також номінаціях шоу-бізнесу! Кращі з кращих будуть представлені на щорічному урочистому шоу «Фаворитів Успіху» для вручення нагород!

Зустрічайте нових Фаворитів, відзначених знаком «Фаворит Успіху» — символом визнання професіоналів і незрівнянної довіри споживачів!

В програмі заходу: привітання переможців конкурсу від аудиторів дослідження споживчих уподобань: представників маркетингової дослідницької компанії InMind і Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), урочисте вручення нагород переможцям, «Фаворитам Успіху – 2013», спеціальна шоу-програма з виступами молодих зірок української сцени, а також лотерея з розіграшами подарунків серед гостей заходу

Серед переможців отримувати нагороди будуть представники таких галузей ринку як Продукти харчування, Побутова хімія, Косметика, Безрецептурні лікарські засоби, Заклади столиці, Фінансові послуги, ЗМІ, «Шоу-бізнес».

Церемонія нагородження транслюватиметься 5 червня в Інтернеті, на youtube-каналі конкурсу.

Докладніше про захід читайте на https://www.favor.com.ua/news/19684.html

 Коротка довідка

Конкурс торгових марок «ФАВОРИТИ УСПІХУ» — перший і єдиний в Україні публічний конкурс торгових марок з відкритими рейтингами. Конкурс проводиться щорічно з 2003 року, за прозорою методикою вивчення громадської думки, з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних і рекомендованих торгових марок товарів та послуг українського ринку, а також найяскравіших представників вітчизняного шоу-бізнесу. У конкурсі беруть участь усі без винятку торгові марки офіційно присутні в Україні, у відповідних категоріях свого профілю.

Переможці конкурсу, Фаворити суспільної довіри, обчислюються за підсумками масштабних опитувань, за участю трьох респондентських груп: Експертного Журі (профільних фахівців різних напрямків ринку товарів і послуг), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей), і безпосередніх споживачів, котрі вказують свої персональні уподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернеті, на порталі FAVOR.com.ua.

З питання акредитації ЗМІ звертайтеся до організаторів.
Номера телефонів: (044) 592-82-67, 592-82-68, E-mail: [email protected]

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ