НовиниПодії

27 лютого, тренінг-практикум у форматі телемосту «Роль провізора/фармацевта у забезпеченні сучасної фармакотерапії та у наданні екстреної медичної допомоги»

НовиниПодії

27 лютого, тренінг-практикум у форматі телемосту «Роль провізора/фармацевта у забезпеченні сучасної фармакотерапії та у наданні екстреної медичної допомоги»

18/02/2019

У середу, 27 лютого, 2019 р. відбудеться тренінг-практикум для фармацевтів та провізорів у форматі телемосту «Роль провізора/фармацевта у забезпеченні сучасної фармакотерапії та у наданні екстреної медичної допомоги» (Київ, Івано-Франківськ, Ужгород).

Захід організовано “Групою компаній МедЕксперт”, Europian CME-CPD Academy, НМАПО ім. П.Л. Шупика. Учасникам тренінгу-практикуму буде видано Міжнародний Сертифікат на 2 credit units та Сертифікат на 2 бали за Національною шкалою.

Участь у тренінгу-практикумі БЕЗКОШТОВНА

Адреси проведення:

Київ, вул. Михайлівська, 1/3, готель «Козацький» (Майдан Незалежності)

Івано-Франківськ, вул. Пасічна, 39, готель «Рів’єра», конференц-зал

Ужгород, м-н Шахта, вул. Дитяча, 1Г, готель «Кілікія», 2-й поверх

Початок реєстрації о 8.30. 

Мета заходу: підвищення кваліфікації фармацевтів, розширення знань про вплив лікарських препаратів та побічні ефекти, підвищення відповідальності фармацевтів щодо вибору лікарських засобів та контрою за їхнім продажем. Захід розрахований на фармацевтів, провізорів та співробітників профільних навчальних закладів.

Інформація про лекторів:

Зайченко Ганна Володимирівна, доктор мед. наук, професор, зав. кафедри фармакології НМУ імені О.О. Богомольця

Головач Ірина Юріївна, доктор мед. наук, професор, заслужений лікар України, керівник центру ревматології клінічної лікарні «Феофанія» ДУС

Бездітко Наталія Володимирівна, доктор мед. наук, професор кафедри фармакоекономіки НФаУ

Бекетова Галина Володимирівна, доктор мед. наук, професор, зав. кафедри дитячих і підліткових захворювань НМАПО імені П.Л. Шупика

Мамчур Віталій Йосипович, доктор мед. наук, професор, зав. кафедри фармакології та клінічної фармакології ДЗ «ДМА МОЗ України»

Гогунська Інна Володимирівна, доктор мед. наук, заслужений лікар України, лауреат Державної премії України у галузі науки і техніки, заступник керівника Центру алергічних захворювань верхніх дихальних шляхів та вуха ДУ «Інститут отоларингології імені проф. О.С. Коломійченка НАМН України», міжнародний бізнес-тренер тренінгової компанії «ASK»

та інші провідні фахівці України

Акредитація заходу:

Цей захід заплановано та буде проведено відповідно до вимог та стандартів Європейської академії безперервної медичної освіти та безперервного професійного розвитку (European CME-CPD Academy). European CME-CPD Academy уповноважена організовувати та проводити освітні заходи на міжнародному рівні в рамках безперервної медичної освіти та присвоювати учасникам European CME-CPD Academy CME credits. Фармацевти отримають таку кількість міжнародних кредитів, яка відповідає часу їхньої участі у заході (1 година = 1 кредит).

Як отримати міжнародні кредити:

Щоб отримати свої кредити, ви повинні взяти участь у заході протягом 2 годин та заповнити форму оцінки. Обміняйте заповнену форму оцінки в кінці тренінгу-практикуму на свій сертифікат на стійці реєстрації.

_________________

Інформація про захід та календар подій на сайті організаторів – Групи компаній “МедЕксперт”: https://med-expert.com.ua/ua/seminars_for_doctors/telemist-dlja-farmacevtiv/

З організаційних питань звертатися: +38044 498 08 80, моб: +38063 8596261

e-mail: [email protected] – Кисельова Тетяна

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ