Новини

ACINO Україна виводить на ринок датський пробіотик

05/02/2018

У лютому 2018 року на полицях аптечних мереж України з’являться датські пробіотики «Оптілакт» для всієї родини, які представлені у понад 40 країнах світу та мають 20-річний успішний клінічний досвід застосування. Комерційну реалізацію та просування торгової марки «Оптілакт» на території України буде здійснювати компанія швейцарської фармацевтичної групи ACINO Україна на підставі укладеної у червні 2017 року ліцензійної угоди з виробником продукту- датською компанією Biocare Copenhagen A/S. Виробник BioCare Copenhagen A/S – біотехнологічна компанія, що спеціалізується на виробництві харчових добавок і лікарських препаратів, що містять мікробіологічні компоненти, призначених для лікування шлунково-кишкових розладів, метаболізму, інфекцій, і зміцнення імунітету.

Торгова марка «Оптілакт» відноситься до інноваційних пробіотиків 5-го покоління, що спеціально підібрані з урахуванням потреб кожної вікової категорії, мають ґрунтовну клінічну доказову базу та відповідають найвищим стандартам якості та безпеки. Це синбіотик, що містить унікальну комбінацію корисної мікрофлори (пробіотик) і Actilight® (пребіотик), які швидко ОПТІЛАКТ МАЛЮКвідновлюють нормальну мікрофлору кишечника та зміцнюють систему травлення.

Згідно з умовами даної угоди компанія ACINO ексклюзивно представлятиме три продукти ТМ «Оптілакт»від Biocare Copenhagen A/S: ОПТІЛАКТ®, ОПТІЛАКТ ПЛЮС® та ОПТІЛАКТ МАЛЮК® на території України до 2022 року включно.

ОПТІЛАКТ МАЛЮК® рекомендовано немовлятам з 1 місяця народження та малюкам до 3-х років. Продукт містить молочнокислі бактерії Lactobacillus rhamnosus та Lactobacillus reuteri, пребіотик (Actilight®) та вітамін D3.

ОПТІЛАКТ МАЛЮК® рекомендується для підтримки нормального балансу кишкової мікрофлори при можливому порушенні функціонального стану шлунково-кишкового тракту, та при станах організму, які можуть бути пов’язані з дисбалансом кишкової мікрофлори та проявлятися у тому числі, закрепом або діареєю. Представлений у формі крапель з кришечкою дозатором.

ОПТІЛАКТОПТІЛАКТ® рекомендовано дітям з 3-х років.Продукт містить молочнокислі бактерії Lactobacillus rhamnosus та Lactobacillu reuteri й пребіотик (Actilight®). Рекомендується вживати при можливому порушенні балансу кишкової мікрофлори: під час або після застосуванні антибіотиків, стресі, зміні характеру харчування, при порушенні режиму та погіршенні якості харчування. Представлений у формі саше.

ОПТІЛАКТ ПЛЮС® рекомендується вживати дітям з 12-ти років та дорослим. Продукт містить 5 штамів корисних бактерій: Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum та пребіотик (Actilight®). Рекомендується вживати під час застосуванні антибіотиків, стресі, зміні характеру харчування, при порушенні режиму та погіршенні якості харчування. Включення комплексу лакто- та біфідобактерій до раціону ОПТІЛАКТ ПЛЮСсприяє відновленню та підтримці нормального балансу кишкової мікрофлори при станах організму, які можуть бути пов’язані з дисбалансом кишкової мікрофлори. Представлений у формі саше.

«Партнерство є невід’ємною частиною стратегії розвитку компанії ACINO. У 2017 році ACINO в Україні успішно увійшла у новий сегмент – педіатрія, уклавши дистриб’юторську угоду з французькою компанією Laboratoires Gilbert SAS про право на комерційну реалізацію та просування низки безрецептурних препаратів на території України. Торгова марка «Оптілакт» є затребуваним продуктом вже протягом 20-ти років у Данії та 5-ти в Болгарії і Польщі саме завдяки унікальному складу кожної форми, доведеній клінічними дослідженнями ефективності, запатентованою технологією та виробництвом за стандартами GMP ЄС. І ми вбачаємо перспективу такого довгострокового попиту на «Оптілакт» й в Україні. Адже у своїй діяльності ACINO прагне забезпечити пацієнтів широким асортиментом високоякісних препаратів за доступними цінами з метою поліпшення якості життя», – прокоментував дану угоду Євген Заїка, генеральний директор ACINO Україна.

Виконавчий директор та співзасновник компанії Biocare Copenhagen A/S пан Джеспер Н. Гантзель зазначив: «Ми надзвичайно пишаємося тим, що разом з компанією ACINO виводим на український ринок пробіотичні технології та продукти. Відтепер наукові досягнення датських вчених будуть підвищувати якість життя пацієнтів не тільки всієї Європи, а й України. Сьогодні продукт «Оптілакт» користується високим попитом на наших ключових ринках, що підтверджує його ефективність на світовій фармацевтичній арені. Рекомендований лікарями –вподобаний матерями».

Фінансові умови угоди не розголошуються.

Джерело: прес-служба ACINO Україна

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ