Новини

ACINO Україна визнана соціально відповідальною компанією

Новини

ACINO Україна визнана соціально відповідальною компанією

23/11/2017

16 листопада 2017 року благодійну діяльність фармацевтичної компанії ACINO Україна відзначено «Знаком Соціальної Відповідальності» регіонального рівня в рамках унікального проекту Social Responsibility Mark (SRM), що засвідчує вагомий внесок компанії у соціальну сферу та активну підтримку важливих благодійних ініціатив. Загалом, сума благодійної допомоги ACINO Україна за період березень 2016 рік- березень 2017 рік склала 2,2 млн грн., які спрямовані на поліпшення якості життя української нації. Це лікарські засоби власного виробництва для більше ніж 150 лікарень України: від Львова до Донецької області, обладнання для медичних та навчальних закладів країни, та підтримка благодійних проектів й соціальних програм за сприяння ACINO в Україні.

Офіційна церемонія вручення відзнаки відбулась в рамках круглого столу на тему “Соціальна відповідальність бізнесу: стратегії та пріоритети”, що проходив у Києві на базі Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського”.

На фото Крістіна Кривошеїна, менеджер зі зв’язків з громадськістю ACINO Україна та Ігор Сум, керівник проектів ГО «Знак Соціальної Відповідальності» (зліва направо)

У фаховому заході взяли участь представники таких провідних компаній, як ДП НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ», ПАТ «Українська залізниця», медіахолдинг «1+1 Media», «Делойт» в Україні, Представництво Глобального договору ООН в Україні, та професорсько-викладацький склад Кафедри міжнародної економіки НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського». Учасники обговорили особливості інституту соціальної відповідальності бізнесу в Україні, напрями  й механізми його активізації у різних галузях економіки, та висвітлили успішні проекти корпоративної соціальної відповідальності. До дискусії були залучені понад 70 учасників та слухачів заходу.

ACINO в Україні неухильно дотримується принципів соціально відповідального ведення діяльності.Це увага до питань збереження довкілля, охорони здоров’я та безпеки працівників, дотримання прав людини. А також ведення прозорого бізнесу, сповідування принципу добросовісної конкуренції та корпоративної етики, відповідальне управління інфраструктурою та логістикою. Компанія застосовує швейцарські стандарти якості для всіх продуктів і у взаєминах з клієнтами, партнерами і співробітниками.

Місія компанії – розробка, виробництво та просування лікарських засобів швейцарської якості в інтересах пацієнтів. ACINO прагне,щоб фахівці охорони здоров’я і пацієнти були впевнені у високій якості, ефективності та доступності продукції компанії.

Компанія виступає партнером багатьох конференцій та спеціалізованих заходів фармацевтичної галузі України, організовує численні освітні програми для лікарів та соціальні програми для пацієнтів, створюючи здорову екосистему для розбудови сфери охорони здоров’я України.

Компанія активна і у соціально-громадській сфері, долучаючись до ряду проектів благодійних фондів та спортивних товариств, а також беручи участь колективом у благодійних акціях, у тому числі у “Пробіг під каштанами 2017”.

Проект «Знак соціальної відповідальності» (ЗСВ) ініційовано групою бізнесменів та підприємців з усіх куточків країни та різних сфер бізнесу, які дотримуються європейського вектору розвитку.

ЗСВ зареєстрований з дотриманням усіх норм українського й міжнародного права. Існує три рівня Знаку: регіональний, національний і світовий, що присуджуються в залежності від того, в якій мірі діяльність компанії вплинула на добробут суспільства.

«Знак Соціальної Відповідальності»регіонального рівня присвоюється:

  • проактивним соціально відповідальним компаніям, які усвідомлюють свою взаємозалежність з суспільством;
  • вносять зміни до життя, які вплинули на 1% і більше мешканців країни;
  • створюють у своїй країні ефективний процес благодійності;
  • виділяють кошти на благодійність у розмірі від $ 10 000 (згідно з курсом НБУ на момент надання допомоги) і більше протягом року – сумарно або одноразово.

«Знак Соціальної Відповідальності» видається на 1 рік.

Повний список компаній, які вже отримали Знак Соціальної відповідальності дивіться на сайті https://srm-ukraine.org/.

Джеркло: прес-служба ACINO Україна

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ