Новини

Авторитетні видання

22/11/2019

Шановні колеги,
рекомендуємо Вам авторитетні видання для лікарів та фармацевтів:

Equiv_guide_white_backgr_300«Довідник еквівалентності лікарських засобів» — перше в Україні видання, яке інформує про терапевтичну еквівалентність оригінальних та генеричних препаратів.  У Довіднику згідно АТС-класифікації  систематизовано інформацію про всі лікарські засоби, зареєстровані в Україні на момент видання. До кожної міжнародної назви лікарського засобу наведено повний перелік зареєстрованих аналогів із зазначенням виробника, дози та форми випуску, основних показань та протипоказань, а також інформації про те, для яких генеричних лікарських препаратів на фармацевтичному ринку України доведено біоеквівалентність оригінальному засобу.

FO_cover_s


«Фармацевтична опіка»
— підручна книга працівника аптеки, яка містить:
– 38 протоколів провізора (фармацевта) при відпуску безрецептурних лікарських засобів;
– 40 алгоритмів фармацевтичної опіки при відпуску лікарських засобів
Посібник «Фармацевтична опіка» (208 стор.) видано за редакцією професора І.А.Зупанця та академіка НАН України, професора В.П.Черниха.

Cover_OP_s

 

Видання «Опека пациента в практике врача и провизора. Руководство по применению лекарственных средств» (россійською мовою) є перекладом авторитетного посібника «BMA New Guide to medicines & Drugs», який випускається Британскою медичною асоціацією. Книга витримала багато перевидань як у Великобританії, так і в інших країнах. В Посібнику зведено разом клінічні та фармацевтичні аспекти лікознавства.

 

Atlas_Sobotta_Vol_1_2_slВсесвітньо відомий «Атлас анатомії людини» Йоганнеса Соботти за редакцією Г. Путца та Р. Пабста, 22-ге німецьке видання (Мюнхен, 2005)* тепер в українському авторизованому перекладі. Усі анатомічні терміни у виданні відповідають сучасній Міжнародній анатомічній номенклатурі — українському стандарту (К., 2001). Атлас Соботти у двох томах детально подає макроскопічну анатомію. 22-ге видання містить більше 2000 високоякісних зображень.

 

З питань придбання книжок звертайтесь за тел.: (044)4980672, моб. (067)5658306

 

 

Вся інформація про лікарські засоби та їх застосування представлена для ознайомлення і не може вважатися настановою для самостійної діагностики та лікування. Інформація призначена виключно для медичних та фармацевтичних працівників.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ