Новини

Берінгер Інгельхайм – переможець Рейтингу якості управління репутацією

Новини

Берінгер Інгельхайм – переможець Рейтингу якості управління репутацією

06/06/2019

Фармацевтична компанія Берінгер Інгельхайм визнана переможцем п’ятого всеукраїнського Рейтингу якості управління репутацією «РЕПУТАЦІЙНІ АКТИВісти». Компанія отримала найвищу кількість балів у п’яти номінаціях у своїй галузі згідно з рейтингом, складеним аналітичною агенцією LOOQME та експертною радою журі.

Результати п’ятого всеукраїнського Рейтингу якості управління репутацією «РЕПУТАЦІЙНІ АКТИВісти» оголошено 25 квітня 2019 року в рамках XVIІ Міжнародного PR-Фестивалю. Представництво міжнародної фармацевтичної компанії Берінгер Інгельхайм в Україні визнане найкращим у номінації «Фармацевтика – виробники та імпортери» за підсумками незалежного закритого голосування ради журі в складі понад 100 експертів – представників незалежних асоціацій, бізнесу та медіа.

Рейтинг складено за ініціативою групи співробітників Агенції PR-Service під керівництвом Олени Дерев’янко спільно з аналітичною агенцією LOOQME, що займається дослідженням та оцінюванням ефективності комунікацій близько 20 років. Ключова мета Рейтингу – визначити компанії, які домоглися максимальних успіхів у галузі управління репутацією. Оцінювання проводилось за п’ятьма критеріями галузевої групи: Репутаційна стабільність, Іміджевий капітал КСВ, Медіа-активність, Інноваційний підхід, Антикризова стійкість.

Яхін Хавлічек, Голова представництва Берінгер Інгельхайм в Україні, сказав: «Ця незалежна експертна оцінка є позитивним підтвердженням і визнанням нашої багаторічної роботи. Компанія Берінгер Інгельхайм в Україні, як і в усьому світі, прагне полегшити життя пацієнтів, підвищити його якість завдяки нашим продуктам. Висока оцінка Рейтингу репутації – це результат, який підтверджує правильність нашої довгострокової стратегії, спрямованої на розвиток та інвестиції в дослідження та інновації, що забезпечують комплексні клінічні рішення в лікуванні складних захворювань».

Олена Дерев’янко, керівник оргкомітету: «Підхід менеджменту компанії Берінгер Інгельхайм до репутації дуже системний, глибокий та ефективний. Особливу увагу до бізнес-процесів та залучення ключових лідерів думок дають цій компанії цікаві можливості. Саме тому наші експерти дали високу оцінку компанії Берінгер Інгельхайм».

За підсумками 2018 року фінансові показники Берінгер Інгельхайм регіону RCV знову демонструють впевнене зростання в усіх сферах бізнесу: загальний обсяг продажів у бізнес-напрямках рецептурних ліків та ветеринарних препаратів зріс на 7,2%  – до 897,5 млн євро (2017 рік – 837,5 млн євро). На сьогодні Берінгер Інгельхайм є найбільш інтенсивною дослідницькою фармацевтичною компанією з центром в Австрії. Її щорічні  витрати на дослідження сягають 200 млн євро. В Україні представництво відкрито у 1992 ро та нараховує нині 107 співробітників.

Більше інформації: www.boehringer-ingelheim.ua

Джерело: прес-служба Берінгер Інгельхайм

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ