АктуальноНовиниНовости фармацевтики

Ботокс отримав схвалення нового показання до застосування

06/02/2014

Американська фармкомпанія Аллерган (Allergan) оголосила про те, що Управління з контролю за обігом лікарських засобів і виробів медичного призначення Сполученого Королівства (Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency, MHRA) схвалило нове показання до застосування лікарського препарату Ботокс (Botox).

Цей препарат був схвалений для лікування нерухливості щиколотки внаслідок м’язової спастичності нижньої кінцівки, яка асоціюється з серцевим нападом у дорослих. На сьогодні Ботокс схвалений у Великобританії за 12 показаннями до застосування.

Ботокс був першим і єдиним нейромодулятором, зареєстрованим спеціально для лікування верхньої і нижньої м’язової спастичності у хворих із інсультом. Клінічні випробування показали, що Ботокс значно покращує м’язовий тон серед пацієнтів у цій групі. Регіональний менеджер компанії Аллерган Мартін Гіллен (Martin Gillen) відзначив, що це схвалення підтверджує прихильність Аллерган до інновацій, а також говорить про підтримку докторів і пацієнтів у лікуванні цього захворювання.

За матеріалами Медфармконнект

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ