Новини

Чемпіонат світу з футболу серед медиків 2017

26/11/2014

25 листопада 2014 року в НСК «Олімпійський» відбулося перше засідання оргкомітету з підготовки та проведення в Україні Чемпіонату світу з футболу серед медиків World Medical Football Championship 2017.

Цього літа, паралельно з футбольним чемпіонатом світу, в Бразилії відбувся також 20-й ювілейний чемпіонат світу з футболу серед медиків – XX World Medical Football Championship. Українська збірна представляла нашу країну в числі 16 найсильніших команд світу. Головним досягненням чемпіонату-2014 для збірної медиків стало право провести World Medical Football Championship 2017 саме в Україні, на головній спортивній арені країни, в НСК «Олімпійський», – відкрив прес-конференцію Микола Шпаковський, голова правління Української футбольної асоціації медиків (УФАМ). Крім суто футбольних баталій, такий турнір включає медичний форум, який створює можливості обміну досвідом, медичними знаннями у форматі лекцій, а також комунікації, у неформальній атмосфері між професіоналами.

Головним тренером збірної медиків України з футболу став Іван Яремчук, легенда національного футболу, екс-гравець збірної України та ФК «Динамо» (Київ), майстер спорту міжнародного класу. Про це на прес-конференції оголосив менеджер команди Олександр Соколинський, член CIES.

Заступник міністра охорони здоров’я України Наталія Лисневська підкреслила, що Міністерство охорони здоров’я підтримує футбольну збірну українських медиків та ідею проведення чемпіонату в Україні 2017 року. «Сподіваюся, ми матимемо 1 місце», – додала вона.

«Україну будуть оцінювати за перетвореннями, що служитимуть справі миру, а чемпіонат стане однією з частинок, які ми можемо внести у єднання, у майбутнє країни», – сказав Юрій Верхман, голова комітету з питань співробітництва з ООН та іншими міжнародними організаціями Громадської ради при МЗС України.

«Ми із задоволенням підтримуємо всі спортивні та соціальні ініціативи, і мені дуже приємно, що Всесвітній чемпіонат з футболу серед медиків 2017 пройде саме в Україні, а фінал – на нашій арені. Удачі вам, та сподіваюся, що всі ми побачимо перемогу нашої збірної на НСК «Олімпійський» в 2017 році!» – побажав генеральний директор НСК «Олімпійський» Валентин Груздєв.

Повну підтримку від імені Київської міської ради та від мера Києва Віталія Кличка передав депутат Київради Ярослав Гулей.

В першому засіданні оргкомітету з проведення чемпіонату також взяли участь представники Міністерства молоді та спорту та МЗС України, Федерації футболу України, Професійної футбольної ліги, Української асоціації медиків, Українського медичного клубу.

Організаційна підтримка засідання та прес-конференції – Міжнародна медична виставка «Охорона здоров’я».

Оргкомітет чемпіонату світу з футболу серед медиків запрошує до співпраці потенційних спонсорів, рекламні агентства та ЗМІ.

Перший внесок у фонд збірної від медиків Литви зробив Юрій Карпович, представник збірної Литви та давній друг українських медиків-футболістів.

Зазначимо, що до чемпіонату 2017 в Києві збірну українських медиків-футболістів чекає участь в чемпіонатах світу в Лос-Анджелесі в 2015-му та Барселоні в 2016-му.

Нагадаємо, виставка «Охорона здоров’я» є офіційним партнером Української футбольної асоціації медиків УФАМ, а стенд асоціації став одним з найяскравіших в експозиції виставки 30 вересня – 2 жовтня 2014 року.

Українська футбольна асоціація медиків – громадська організація і велике професійне об’єднання лікарів-футболістів, що об’єднує більше 180 гравців. Метою Асоціації є сприяння спорту, вдосконалення та підтримка національних та міжнародних зв’язків серед медичних працівників, реалізація соціальних проектів і поліпшення обміну медичним досвідом з іншими вітчизняними та іноземними медичними організаціями та асоціаціями. Офіційний сайт https://ufam.com.ua/.

Міжнародна медична виставка «Охорона здоров’я» залучає світових лідерів медицини більш ніж з 20 країн. Щороку 50 нових компаній вибирають її як оптимальний інструмент виходу на ринок України. Ефективність участі посилюється проведенням Байєрської програми для іноземних і національних компаній. 84% відвідувачів виставки – це decision makers (топ-менеджмент клінік та лікарі) з усіх регіонів України, які представляють як приватну, так і державну медицину. У науковій та діловій програмі – тільки найбільш інноваційні теми та методики з міжнародними доповідачами для професіоналів охорони здоров’я. 24-я виставка «Охорона здоров’я» пройде в Києві з 29 вересня по 1 жовтня 2015 року. Докладніше – https://publichealth.com.ua/.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ