Новини

Чого хоче жінка? Відбулося перше засідання Фармацевтичного жіночого клубу

Новини

Чого хоче жінка? Відбулося перше засідання Фармацевтичного жіночого клубу

23/09/2019

Чи є різниця у поглядах чоловіка і жінки на проблеми сьогодення? Звичайно є! Але це не робить нас супротивниками, а навпаки дозволяє розглядати питання з різних боків, вирішувати проблеми комплексно, посилаючись на досвід і висновки представників обох статей. Гендерна політика стверджує партнерство статей у визначенні і реалізації цілей, завдань і методів їх досягнення. А ще різність поглядів дозволяє розквітчувати життя яскравими фарбами.

Напередодні професійного свята відбулося перше засідання Фармацевтичного жіночого клубу, засновниками якого виступили інноваційна платформа розвитку фармацевтичної галузі — ГС «Фармацевтична Ліга України» та Академія фармації. Спонсорами першого засідання стали компанія «Біонорика» та торгова марка Doppel Hertz, компанії «Квайсер Фарма».

Близько 100 фармацевтів зустрілись напередодні Дня фармацевтичного працівника у святковому залі «Прем’єр Палас» у Києві. На відверту розмову жінок запросили Марина Кінах, прес-секретар Українського союзу промисловців і підприємців, і Михайло Пасічник, президент ГС «Фармацевтична Ліга України».

Чоловік і жінка різні. Але вони єдині у своєму прагненні до щастя. Саме це стало темою першого засідання Фармацевтичного жіночого клубу. Зрозуміти себе, свої прагнення і бажання закликала присутніх Маргарита Січкарь, громадський діяч, соціальний підприємець, автор книг, телеведуча і сценарист, тренер і мотиваційний спікер, ресторатор, а ще головний ідеолог коворкінгу«Щастя HUB», засновник Школи щасливого життя, автор і ініціатор багатьох благодійних проектів. Як це зробити? Авторка дала кілька важливих порад.

У давньокитайській філософії інь і ян — космічні полярні сили, що постійно переходять одна в одну. Вважалось, що вони уособлюють жіночу і чоловічу силу. Їх взаємодія підтримує рівновагу і гармонію світу.А хто краще за чоловіка може розказати жінкам про чоловіків? Валентин Кім, соціальний психолог, експерт з питань невербальної комунікації, говорив про наше сприйняття соціальних ролей чоловіка і жінки, і як це позначається на суспільстві, які зміни відбуваються. Психолог дав кілька порад як адаптуватися до цих змін.

Позитивний настрій вечора був підтриманий усіма учасницями Фармацевтичного жіночого клубу, які проголосили місією організації розширення горизонтів досконалості, відкриття нових можливостей для професійного й особистого розвитку.

Прямуємо до досконалості разом!

Текст: “Фармацевт Практик”

Фото люб’язно надані організаторами

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ