Новини

Державний cекретар Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань та Посол Швейцарії в Україні відвідали фармацевтичний завод ACINO в Україні

Новини

Державний cекретар Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань та Посол Швейцарії в Україні відвідали фармацевтичний завод ACINO в Україні

29/10/2018

На початку жовтня 2018 року Державний cекретар Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань пані Марі-Габріель Інайхен-Фляйш (Marie-Gabrielle Ineichen-Fleisch) та Надзвичайний і Повноважний Посол Швейцарії в Україні та Республіці Молдова пан Ґійом Шойрер (Guillaume Scheurer) відвідали фармацевтичний завод ACINO в Україні – «Фарма Старт».

Високоповажні гості завітали у супроводі керівника сектору Європа та Середня Азія Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань пана Тоні Мора (Tony Moré), голови департаменту економічних та торгівельних відносин Посольства Швейцарії в Україні пані Олени Гут, тимчасово повіреного у справах Посольства Швейцарії в Україні та Молдові пана Симона Піду (Simon Pidoux) та 15-и представників топ менеджменту швейцарських компаній різних галузей економіки.

Зустріч проходила в рамках офіційного візиту Державного секретаря Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань в Україну.

Варто відзначити, що Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань – це експертний центр федерального уряду з усіх ключових питань стосовно економічної політики. Його метою є забезпечення сталого економічного зростання в різних країнах шляхом впровадження необхідних законодавчих та економічних умов. В Україні це програми співробітництва Швейцарської конфедерації з представниками державної влади України та іншими організаціями і визначення основних засад співпраці для партнерів у Швейцарії та в Україні.

Швейцарська програма співробітництва в Україні на 2015 – 2018 рр. спрямована на підтримку чотирьох основних напрямків: сталий економічний розвиток, стале використання енергоресурсів та міський розвиток, здоров’я, а також врядування та відновлення миру. Окрім того, Швейцарська Конфедерація надає гуманітарну допомогу в регіони та цільовим групам, які постраждали від конфлікту на сході України. Річний бюджет Швейцарської програми співробітництва в Україні сягає 25 мільйонів швейцарських франків.

Від ACINО в Україні у зустрічі брали участь: генеральний директор ACINO Штеффен Салтофте (Steffen Saltofte), генеральний директор «Фарма Старт», регіональний директор ACINO в країнах СНД Євген Заїка, директор заводу «Фарма Старт» Дмитро Шевчук.

В ході візиту Швейцарська Бізнес Делегація познайомилася з діяльністю компанії ACINO та відвідала основні виробничі потужності фармацевтичного заводу «Фарма Старт».

Генеральний директор ACINO Штеффен Салтофте (Steffen Saltofte) розповів гостям про розвиток компанії у світі. Євген Заїка, регіональний директор ACINO в країнах СНД, поділився досягненнями ACINO в Україні за останні роки, розповів про інвестиції у найсучасніше обладнання та підкреслив забезпечення швейцарських стандартів якості на виробництві.

Гості були вражені висвітленим успішним бізнес-кейсом компанії ACINO в Україні, передовими технологіями виробництва лікарських засобів та рівнем організації всіх процесів.

М.-Г.Інайхен-Фляйш відзначила позитивну тенденцію розвитку торговельно-економічного співробітництва та зростання швейцарських інвестицій в українську економіку.

Пан Посол зазначив, що візит до заводу «Фарма Старт» компанії ACINO справив на представників Державного секретаріату Швейцарії та Швейцарської Бізнес Делегації сильне враження, побажав подальших успіхів та висловив сподівання на подальшу кооперацію з Посольством Швейцарії в Україні.

Нагадаємо, що для пана Ґійома Шойрера, Надзвичайного і Повноважного Посла Швейцарії в Україні та Республіці Молдова, це вже другий візит до виробничого майданчика компанії ACINO в Україні. Перший офіційний візит відбувся у вересні 2016 року.

Наприкінці зустрічі генеральний директор «Фарма Старт», регіональний директор ACINO в країнах СНД Євген Заїка висловив подяку високоповажним гостям за інтерес до компанії ACINO та зауважив, що обмін досвідом з іноземними компаніями – це важлива складова для розвитку бізнесу та побудови засад співпраці. Тому компанія з радістю прийняла пропозицію Посольства Швейцарії в Україні щодо прийому Державного секретаря Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань та проведення спільної зустрічі з представниками топ менеджменту швейцарських компаній, як унікальну можливість познайомити з єдиним швейцарським фармацевтичним виробництвом в Україні та показати свої досягнення.

Загалом, зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері.

Джерело: прес-центр ACINO в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ