АктуальноНовини

Держлікслужба України успішно пройшла аудит на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2008

13/03/2014

Державна служба України з лікарських засобів успішно пройшла сертифікаційний аудит на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2008. Про це 7 березня 2014, під час презентації звіту, що містить дані, перевірені в рамках проведення аудиту, повідомила заступник директора Департаменту сертифікації, провідний аудитор TUVRheinland® Н. Данько.

На підставі даного звіту аудиторська група рекомендує органу сертифікації видати Держлікслужбі України міжнародний сертифікат відповідності вимогам стандарту ISO 9001:2008.

Від імені TUVRheinland® Н. Данько побажала співробітникам Держлікслужби України успіхів у подальшому поліпшенні системи менеджменту якості.

Вона підкреслила, що протягом найближчих трьох років від початку дії сертифіката і після його закінчення TUVRheinland® разом із Держлікслужбою України буде нести відповідальність за впроваджену систему менеджменту якості.

Як зазначила Н. Данько, TUVRheinland® буде щорічно проводити наглядові аудити. Найближчий такий аудит заплановано здійснити з 7 грудня 2014 по 7 березня 2015 рр.

Прес-служба Держлікслужби України

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ