Новини

Директором ДЕЦ МОЗ України обрано Тетяну Думенко

21/09/2016

21 вересня в МОЗ України відбулося засідання Комісії для проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання держаного сектору економіки з приводу проведення конкурсного відбору на посаду директора Державного підприємства «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» (ДЕЦ). У роботі Комісії взяли участь в.о. міністра Уляна Супрун, заступники міністра Роман Ілик та Оксана Сивак.

У конкурсі взяли участь 3 претенденти: Тетяна Думенко, Іван Бавикін та Владислав Онищенко. Вони презентували конкурсні пропозиції, що розроблялися на підставі фактичних показників фінансово-господарської діяльності, містили проект стратегічного плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу. Переможцем конкурсного відбору на посаду директора ДЕЦ визнано Тетяну Думенко.

Відповідно до чинного законодавства (ст. 36 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та постанови КМУ від 09.10.2013 р. № 818) МОЗ має погодити кандидатуру Тетяни Думенко з місцевою владою. Лист з відповідним клопотанням буде направлено голові Київської міської державної адміністрації Віталію Кличку.

Нагадаємо, що згідно Наказу МОЗ України від 12.08.2016  № 82-о, Тетяну Думенко було призначено в.о. Генерального директора ДЕЦ.

Джерело: www.dec.gov.ua

Фото: Євген Чорний

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ