Новини

«Довідник еквівалентності лікарських засобів» – незамінний помічник у виборі лікарського засобу

Новини

«Довідник еквівалентності лікарських засобів» – незамінний помічник у виборі лікарського засобу

27/02/2017

Шановні колеги!

Рекомендуємо Вам «Довідник еквівалентності лікарських засобів» – перше в Україні видання, яке інформує про терапевтичну еквівалентність оригінальних та генеричних препаратів.

«Джерел інформації про лікарські препарати сьогодні багато, однак в жодному з них не представлена інформація про взаємозамінність препаратів. Не існує централізованої бази даних оригінальних і відтворених лікарських засобів для фахівців і пацієнтів. Лікар не має інформації про те, яка торгова назва відповідає оригінальному препарату, а яка генеричному. Лікарі, особливо з активною лікувальною практикою, все більше відзначають, що одні й ті самі молекули, але під різними назвами «працюють» по-різному» (Зупанець І.А., Тарасенко О.О., Чабан О.С. Стратегія терапії і проблема вибору лікарського препарату в Україні)

У Довіднику згідно АТС-класифікації  систематизовано інформацію про всі лікарськізасоби, зареєстровані в Україні на момент видання. До кожної міжнародної назви лікарського засобу наведено повний перелік зареєстрованих аналогів із зазначенням виробника, дози та форми випуску, основних показань та протипоказань.

Унікальною властивістю Довідника є наявність інформації про терапевтичну еквівалентність оригінального та генеричного препаратів. Тільки в цьому виданні зібрано інформацію про те, для яких генеричних лікарських препаратів на фармацевтичному ринку України доведено біоеквівалентність оригінальному засобу. За допомогою простої системи кодів (5 варіантів) ви можете швидко встановити взаємозамінність лікарських засобів у залежності від повноти реєстраційного досьє та способу отримання дозволу на маркетинг.

«Довідник еквівалентності лікарських засобів»

– це єдине видання в Україні, яке містить інформацію про терапевтичну еквівалентність оригінальних та генеричних препаратів;

– зручний за структурою, системою пошуку та форматом;

– стисло надає достатню інформацію для раціонального застосування лікарських засобів та виписування рецептів;

– містить статті провідних фахівців фармації про біоеквівалентність та якість лікарських засобів, а також основи лікарської рецептури.

«Довідник еквівалентності лікарських засобів»

– містить більше 2 000 міжнародних назв та більше 10 000 торгових назв лікарських засобів;

– друковане видання містить 848 сторінок;

– в 2016 році наклад складає 15 000 екземплярів.

З питань придбання «Довідника еквівалентності лікарських засобів» звертайтесь за тел.: (044) 498 06 72, моб. (067)5658306

Придбати або замовити «Довідник еквівалентності лікарських засобів» можна тут 

«Довідник еквівалентності лікарських засобів»
– корисний подарунок спеціалісту, допомога лікарю, провізору та фармацевту в нелегкій та відповідальній справі – виборі лікарського засобу для лікування конкретного пацієнта

Rx-Index_ecvival_Alfavit_p20-21

 

Rx-Index_ecvival_poznachki

 

Rx-Index_ecvival_p772-773

Приклади представлення матеріалу

 

Читайте також: Що таке еквівалентність лікарських засобів, і чому варто про неї знати?

 

line_bordo_600x3

Шановні колеги,
рекомендуємо Вам інші авторитетні видання для лікарів та фармацевтів:

FO_cover_s


«Фармацевтична опіка»
— підручна книга працівника аптеки, яка містить:
– 38 протоколів провізора (фармацевта) при відпуску безрецептурних лікарських засобів;
– 40 алгоритмів фармацевтичної опіки при відпуску лікарських засобів
Посібник «Фармацевтична опіка» (208 стор.) видано за редакцією професора І.А.Зупанця та академіка НАН України, професора В.П.Черниха.

 

Cover_OP_s

 

Видання «Опека пациента в практике врача и провизора. Руководство по применению лекарственных средств» (россійською мовою) є перекладом авторитетного посібника «BMA New Guide to medicines & Drugs», який випускається Британскою медичною асоціацією. Книга витримала багато перевидань як у Великобританії, так і в інших країнах. В Посібнику зведено разом клінічні та фармацевтичні аспекти лікознавства.

 

 

Atlas_Sobotta_Vol_1_2_slВсесвітньо відомий «Атлас анатомії людини» Йоганнеса Соботти за редакцією Г. Путца та Р. Пабста, 22-ге німецьке видання (Мюнхен, 2005)* тепер в українському авторизованому перекладі. Усі анатомічні терміни у виданні відповідають сучасній Міжнародній анатомічній номенклатурі — українському стандарту (К., 2001). Атлас Соботти у двох томах детально подає макроскопічну анатомію. 22-ге видання містить більше 2000 високоякісних зображень.

 

З питань придбання книжок звертайтесь за тел.: (044)4980672, моб. (067)5658306

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ