АктуальноНовини

Фармацевтичний маркетинг отримує інноваційний інструмент для створення HTML5 презентацій власними силами

01/04/2014

Полегшення праці маркетологів та пришвидшення впровадження CLM процесу в фармацевтичних компаніях – завдання нового інструменту eWizard, презентованого під час найбільшої світової профільної виставки Eyeforpharma 2014 в Барселоні. Створюючи нову хвилю цифрової комунікації, гнучка технологія eWizard, розроблена спеціально для фармацевтичних компаній, з метою виведення маркетингових ініціатив на якісно новий рівень.

Інноваційність інструменту полягає у можливості створенні власноруч HTML5 презентацій для подальшої роботи на планшетному ПК, з урахуванням особливостей фармацевтичного бізнесу, регуляторної політики, попереднього досвіду та напрацювань компанії.

Наталя Андрейчук, CEO компанії QAP:
«Завдяки значному досвіду роботи у фармацевтичній галузі, ми як ніхто розуміємо проблеми, з якими стикаються менеджери при розробці маркетингових матеріалів. Новий інструмент eWizard пропонує максимальну швидкість, гнучкість і контроль при редагуванні інтерактивних презентацій, одночасно м’яко інтегруючись в робочий процес маркетингових відділів компаній».

Впровадження eWizard дозволить фармацевтичним компаніям стати безпосередніми власниками інтерактивних презентацій, самостійно створювати та редагувати структуру, контент, комунікаційні повідомлення, видаляти застарілі або незатверджені матеріали, вносити правки відповідно до найменших змін в маркетингових стратегіях компанії.
Новий інструмент допоможе зробити роботу менеджера більш продуктивною, забезпечить значну економію часу та бюджету, що зазвичай витрачається при аналогічних роботах через Агенцію.
Основні переваги eWizard:

  • Безболісне поновлення – зміни здійснюються прямо з екрану користувача, без потреби постійно змінювати код, що забезпечує швидке реагування на потреби ринку.
  • Швидка локалізація (зміна мови змісту презентації) – гарантує, що матеріали будуть поновлюватися по всьому світу.
  • Простий та зрозумілий інтерфейс, що дозволяє користувачу без особливих digital навиків швидко та легко здійснювати редагування.
  • Творча свобода – можливість вибору готових дизайнерських шаблонів і створення індивідуального контенту з одночасною можливістю контролю та повернення до кожного із попередніх етапів розробки.
  • Інтеграція з будь-якою CRM системою, передбачена можливість роботи, як в онлайн, так і офлайн режимах.

Переваги нового інструменту високо оцінили учасники виставки Eyeforpharma 2014, представники великих фармацевтичних компаній та партнерів-провайдерів. Ознайомитися з промо-відео eWizard можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=LS8lFTHFgDw&feature=youtu.be

Довідка про компанію QAP:
QAP надає повний цикл CLM послуг, пов’язаних з розробкою інтерактивного контенту, складною аналітикою, multichannel комунікаціями та CRM синхронізацією. Досвід роботи з міжнародними партнерами (Cegedim, Sales Force, Terrasoft, Veeva) дозволяє нам розробляти якісний СLM-продукт під потреби конкретних компаній. Місія QAP – підвищувати комерційну ефективність партнерів, надаючи послуги найвищої якості.
За додатковою інформацією звертайтеся: 
PR менеджер компанії QAP, Тетяна Лущук (063)6082100, [email protected]
Керівник відділу маркетингу компанії QAP, Оксана Матвієнко (097)7907070, [email protected]

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ