АктуальноНовиниНовости фармацевтики

FDA прийняло заявку на реєстрацію інжектора метотрексату компанії Медак Фарма для лікування ревматоїдного артриту і псоріазу

31/01/2014

Американська фармкомпанія Медак Фарма (Medac Pharma) повідомила про те, що Управління контролю якості продуктів і лікарських засобів США (Food and Drug Administration, FDA) прийняло на розгляд заявку компанії на реєстрацію препарату MPI-2505 – підшкірного інжектора метотрексату (methotrexate), який призначений для лікування ревматоїдного артриту, поліартикулярного ювенального артриту і псоріазу.

Також материнська компанія Медак Фарма – Медак оголосила про те, що отримала дозвіл на застосування інжектора MPI-2505 для лікування запальних аутоімунних захворювань у дозі понад 30мг/мл. Як відзначили представники компанії, підшкірний спосіб доставки препарату MPI-2505 із вибором різних доз введення був розроблений для поліпшення біологічної засвоюваності і переносимості, яка є проблемною у багатьох пацієнтів.

Президент і виконавчий директор компанії Медак Фарма Террі Шумейкер (Terri Shoemaker) відзначив, що прийняття нашої заявки на реєстрацію інжектора є важливим кроком як для компанії, так і для пацієнтів, які шукають більш персоналізований метод контролю своєї хвороби. Компанія має намір вивести автоінжектор MPI-2505 на ринок США в 2014 році, після отримання схвалення FDA.

За матеріалами Медфармконнект

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ