АктуальноНовиниНовости фармацевтики

FDA схвалило препарат Сінрібо компанії Тева для лікування хронічного мієлолейкозу

14/02/2014

Ізраїльська фармацевтична компанія Тева Фармасьютикал Індастріз (Teva Pharmaceutical Industries Ltd.) оголосила про те, що Управління контролю якості продуктів і лікарських засобів США (Food and Drug Administration, FDA) схвалило ін’єкційний препарат Сінрібо (Synribo).

Цей онкологічний препарат отримав статус прискореного розгляду у жовтні 2012 року. Препарат Сінрібо призначений для лікування дорослих пацієнтів, які страждають на хронічний мієлолейкоз або лейкемію з резистентністю або/ і непереносимістю двох або більше інгібіторів тирозин кінази.

Препарат Сінрібо є першим блокатором синтезу білка, призначеним для лікування хронічного мієлолейкозу. Президент і виконавчий директор компанії Тева Роб Кореманс (Rob Koremans) відзначив, що отримавши це схвалення на основі аналізу двох клінічних випробувань II Фази з оцінки ефективності й переносимості препарату Сінрібо, компанія сподівається допомогти пацієнтам, які страждають цими хворобами. Захворювання хронічний мієлолейкоз, також відоме як хронічна гранулоцитная лейкемія, є одним із чотирьох типів раку крові і кісткового мозку.

За матеріалами Медфармконнект

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ