Новини

Львівський медичний форум та спеціалізована виставка «ГалМЕД» 2017

Новини

Львівський медичний форум та спеціалізована виставка «ГалМЕД» 2017

05/04/2017

З 4 по 6 квітня у Львові проходить Львівський  медичний форум ХХІІІ спеціалізованої виставки «ГалМЕД» 2017. Це найбільша масштабна подія у Західній Україні, у якій традиційно беруть участь представники різних галузей медицини, компаній-виробників лікарських засобів, виробів медичного призначення та медичного обладнання, науковці. Саме цей львівський майданчик впродовж останніх років став ідеальним місцем для просування нових препаратів, інноваційних методик лікування та передових технологій, обміну досвідом між українськими та закордонними фахівцями.

 

Форум відбувся за підтримки МОЗ України, Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, Люблінського воєводства Республіки Польща.

Однією із складових заходу є щорічна виставка «ГалМЕД», в експозиції якої представлено сучасне лікувальне, реабілітаційне та діагностичне обладнання, медичні прилади та інструменти, лабораторну медицину, фармацевтичні препарати, послуги сучасної клініки.

Цьогоріч багатогранною є експозиція «Реабілітація» в рамках якої спеціалізовані фірми – виробники реабілітаційного обладнання та засобів реабілітації – представили новинки в цій галузі. Цій темі присвячена науково-практична конференція та практичний майстер-клас провідних фахівців України та Польщі.

Впродовж роботи Форуму іноземними та українськими фахівцями проведено ряд  практичних майстер-класів з провідних методів фізичної реабілітації, таких як: застосування концепції «Bobath» в реабілітації пацієнтів після інсульту, авторська методика мануальної терапії від Вроцлавської FizjoAcademia «Суглобові, м’язові та фасціальні техніки» та функціональної фізичної терапії у неврології, протибольова терапія фасціальних дисторсій FDM та інші.

Втретє на Форумі представлено експозицію медичного туризму, на якій представники в цій галузі з України та з-за кордону запропонували відвідувачам унікальні методи діагностики, реабілітації та лікування.

Вперше в рамках Форуму та виставки представлено експозиції польських фірм Люблінського воєводства, які не тільки презентували новинки на експозиції, а й взяли участь в наукових заходах та підписали угоди та протоколи намірів по налагодженню співпраці між українською та польською сторонами.

У рамках цьогорічного форуму було проведено низку науково-практичних конференцій, зокрема, «Медикаментозна алергія: мультидисциплінарний підхід», «Протидія неінфекційним захворюванням у сфері громадського здоров’я в Україні», «Дорожня карта впровадження ISO-15189 в роботу клініко-діагностичних лабораторій», «Сучасні аспекти в комплексному підході до фізичної реабілітації», «Комунікації з пацієнтом поза медичним закладом» та симпозіум з міжнародною участю «Репродуктивне здоров’я жінки в реаліях сучасного світу».

Дивіться детальніше на сайті заходу: https://www.galexpo.com.ua/galmed/

 

Фото: Ігор Садовий

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ