Аптечные будниНовини

Голова Держлікслужби України взяв участь в урочистому зібранні працівників київського КП «Фармація»

14/09/2012

Кожну третю суботу вересня фармацевтичні працівники України відзначають своє професійне свято. Напередодні, 14 вересня 2012 року, Голова Державної служби України з лікарських засобів Олексій Соловйов відвідав урочисте зібрання працівників столичного комунального підприємства «Фармація», яке відбулося у будинку Федерації профспілок.

Від імені колективу Держлікслужби України О. Соловйов привітав працівників київського КП Фармація зі святом, відзначивши, що завдяки злагодженій роботі та високому професіоналізму співробітників КП «Фармація» досягло значного успіху, і сьогодні по праву займає провідне місце в сфері забезпечення жителів нашої столиці якісними і безпечними лікарськими засобами.

Голова Держлікслужби особливо відзначив, що КП «Фармація» є надійним і відповідальним партнером в реалізації дуже важливої соціальної ініціативи Президента України – Пілотного проекту по впровадженню державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

«Грунтуючись на досвіді, можу сказати, що такі високі показники в роботі, як правило, досягаються лише якщо весь колектив мислить і працює як єдина згуртована команда, усвідомлюючи значимість своєї справи і розуміючи всю міру своєї відповідальності перед пацієнтами», – додав О.Соловйов.

Підсумовуючи, Голова Держлікслужби України побажав всім співробітникам київського комунального підприємства «Фармація» міцного здоров’я, удачі і благополуччя.

Урочисте зібрання відвідав також Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов, який привітав кращих провізорів та фармацевтів столиці відзнаками КМДА та подякував усім співробітникам підприємства за допомогу в реалізації соціальних ініціатив міської влади.

“Столична фармацевтична галузь сьогодні – це наукова школа високого рівня, сучасне виробництво життєво необхідних для киян лікарських засобів, робота представництв іноземних фармацевтичних компаній. Важливе місце у ній посідає саме київське комунальне підприємство “Фармація” як найбільш розгалужена мережа аптек та потужна виробнича і дослідницька база. Особливо приємно, що нині це підприємство стало надійним партнером у реалізації соціальних ініціатив. Інструментом впровадження цих програм є “Картка киянина”. Уже сьогодні власники карток можуть купувати ліки зі знижкою від 25% до 30% в аптечній мережі КП “Фармація”, а це понад 60 аптек міста”, – наголосив Олександр Попов.

Прес-служба Держлікслужби України

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ