Новини

GSK оголошує про запуск електронного «Медичного дайджесту»

Новини

GSK оголошує про запуск електронного «Медичного дайджесту»

26/09/2017

«Медичний дайджест» – щоквартальна електронна розсилка, присвячена науковим відкриттям та актуальним проблемам медицини

У серпні 2017 року компанія ГлаксоСмітКляйн (GSK) випустила перший щоквартальний «Медичний дайджест» для спеціалістів у сфері охорони здоров’я (СОЗ) України, Білорусі, Грузії, Азербайджану та Узбекистану. Електронний дайджест забезпечить медичним і фармацевтичним працівникам доступ до даних, що базуються на останніх медичних відкриттях і досягненнях в медицині. Випуск «Медичного дайджесту» ініційований GSK та підготовлений медичними експертами компанії винятково для підтримки та підвищення обізнаності лікарів про актуальну інформацію у різних терапевтичних напрямках. Дайджест не містить промоційних матеріалів, а підписка є безкоштовною.

Підписатися на розсилку Медичного Дайджесту GSK можна тут: https://goo.gl/forms/PIcttZdhpuk98yQi2.

Перший випуск «Медичного дайджесту» присвячений новинам респіраторної медицини та містить добірку матеріалів з низки актуальних тем: лікування бронхіальної астми у літніх пацієнтів, зв’язок рівня еозинофілів периферичної крові та ризику пневмонії у хворих на ХОЗЛ , вплив інгаляційних глюкокортикостероїдів на мінеральну щільність кісткової тканини у хворих похилого віку.

Наступні випуски дайджесту будуть присвячені питанням антибактеріальної терапії та дерматології.

«Брак часу з кожним днем стає дедалі більшою проблемою, яку ми намагаємося вирішити за допомогою цифрових інструментів комунікації. Отримані знання ми можемо оперативно використовувати на благо пацієнтів. Запуск Медичного Дайджесту є інформаційно-освітньою ініціативою компанії GSK, яка націлена на розширення меж в отриманні фахівцями охорони здоров’я корисної та актуальної для професійної діяльності інформації, у доступній та зручній формі, – коментує впровадження ініціативи Алєна Ліховєц, генеральный директор ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна. – Ми віримо в те, що об’єктивна наукова інформація допомагає лікарям краще лікувати пацієнтів та сприяє розвитку галузі охорони здоров’я загалом».

Лілія Анастасій, медичний менеджер Україна і Білорусь зазначила: «У наші дні наука, в тому числі і медична, розвивається стрімко. Майже щотижня публікуються нові статті, щомісяця з’являються результати різних досліджень, щороку оновлюються рекомендації з багатьох нозологій. Професія лікаря передбачає постійне навчання та вдосконалення. Але не завжди вдається легко знайти потрібну інформацію у величезному обсязі нових даних. “Медичний дайджест” GSK дає можливість отримати найактуальнішу інформацію оперативно, з урахуванням спеціальності та інтересів лікаря. Я впевнена, що наша співпраця в науковій сфері, побудова партнерського діалогу будуть корисними та цікавими лікарям, та, як наслідок, дозволять поліпшити результати медичної допомоги пацієнтам».

UA/CPR/0022/17.08.31

Джерело: прес-служба ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ