Новини

GSK Україна традиційно приєднується до підтримки людей з синдромом Дауна

Новини

GSK Україна традиційно приєднується до підтримки людей з синдромом Дауна

30/03/2018

21 березня відзначається Всесвітній день людей з синдромом Дауна. GSK Україна традиційно приєднується до підтримки людей з синдромом Дауна через співпрацю з ВБО «Даун Сидром»

Компанія «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна» (далі – GSK Україна) з 2013 року є  постійним соціальним партнером Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром». В рамках співпраці, реалізуються такі благодійні ініціативи та акції, як «Кубок Відкритих сердець», «Lots of Socks», підтримка Центру раннього розвитку дітей та інші освітні ініціативи. За допомогою соціальної ініціативи компанії GSK– «Orange Day», співробітники  GSK Україна неодноразово присвячували свій робочий день допомозі центрам організації в Києві та регіонах.

У 2016 році був підписаний «Меморандум про соціальне партнерство» між GSK Україна та ВБО «Даун Сидром». Компанія підтримувала проведення науково-практичної конференції «Синдром Дауна: діагностика, медичний супровід та реабілітація в Україні» і «Всеукраїнська конференція з синдрому Дауна». За підтримки GSK, були створені та розповсюджені інформаційні матеріали для спеціалістів охорони здоров’я про супутні хвороби пацієнтів з синдромом.

У 2017 році було проведено екскурсію  офісом GSK для шкільного класу, під час якої діти дізнались чим займається компанія та особисто отримали уявлення про робочий день співробітників. У рамках благодійної співпраці, були виділені кошти для підтримки функціонування Центру раннього розвитку ВБО «Даун Сидром» в Києві, а також було здійснено часткову оплату витрат на організацію заходу «II Всеукраїнська конференція з синдрому Дауна».

Олена Большаніна, президент ВБО «Даун Синдром», відзначила: «Завдяки нашій активній співпраці ми створюємо можливості для кращого розвитку потенціалу дітей та дорослих із синдромом Дауна, покращуємо їх якість життя.  Для нас також дуже важливо, що при підтримці GSK Україна ми маємо можливість передавати свій досвід та поширювати інформацію про нові методики розвитку та підтримки людей із синдромом Дауна серед інших спеціалістів в Києві та інших регіонах України»

До підтримки організації можуть долучитися усі бажаючі, прийнявши участь в запланованих заходах ВБО «Даун Синдром». Детальнішу інформацію  ви зможете знайти посиланням  https://downsyndrome.org.ua/.

Джерело: прес-служба GSK Україна

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ