Новини

Інформація від Державного експертного центру МОЗ України

03/04/2015

Інформація від Державного експертного центру МОЗ України:

Шановні колеги!

Користуючись нагодою засвідчуємо свою глибоку повагу та інформуємо про те, що на черговому засіданні Науково-експертної ради Державного експертного центру МОЗ прийнято рішення про проведення щотижневих засідань Президії Науково-експертної ради, на яких будуть розглядатися питання щодо надання висновків стосовно процедур реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів, внесення змін у реєстраційні матеріали.

Це дозволить максимально оперативно приймати відповідні рішення, надавати Міністерству охорони здоров’я України необхідні висновки з періодичністю раз на тиждень, а не тільки щомісяця (як це було раніше).

Зазначені зміни у процедурі експертизи лікарських засобів зумовлені необхідністю спрощення відповідних механізмів роботи Центру, прискорення розгляду реєстраційних матеріалів, що є основною вимогою учасників фармацевтичного ринку, та на чому неодноразово наголошувало керівництво Міністерства охорони здоров’я України.

Впевнені, що вказані зміни позитивно вплинуть на взаємодію Центра з представниками фармацевтичного ринку та забезпечать своєчасний доступ споживачів до лікарських засобів.

Джерело: Державний експертний центр МОЗ України

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ