АктуальноНовини

КМДА за київський інсулін

14/03/2013

13 березня  голова КМДА Олександр Попов ознайомився з виробничими потужностями ПрАТ «Індар» і оцінив перспективи розвитку підприємства, яке виробляє якісний інсулін. Голова КМДА відзначив, що повернення державного контролю пішло підприємству на користь.

Олександр Попов наголосив, що столиця зацікавлена у співпраці з київськими виробниками, адже на цих підприємствах працюють кияни й, відповідно, сплачують податки до міського бюджету. Сьогодні 52% від усього об’єму інсуліну столиця закуповує у київських виробників — “Індар” і “Фармак”. Решта інсуліну закуповується за кордоном.

Голова КМДА провів із співробітниками й керіниками підприємства бесіду, під час якої обговорювалися перспективи співпраці: «Ми обговорювали з керівництвом підприємства, яким чином, враховуючи й зменшення ціни, і високу якість цього препарату, збільшити присутність продукції підприємства на київському ринку. Будуть проведені тендерні процедури, і мені здається, що перемовини дадуть поштовх, аби підприємство мало набагато більший обсяг реалізації продукції в столиці».

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ