Новини

Команда ACINO підтримала маленькі серця

05/06/2019

Команда швейцарської фармацевтичної компанії ACINO в Україні третій рік поспіль підтримує щорічний спортивно-благодійний проект «Пробіг під каштанами» як один із партнерів заходу. Мета проекту – привернення уваги до проблем дитячої смертності, а також популяризація спорту, як основи здорового життя. Отримувачем благодійної допомоги виступає Науково-практичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України

26 травня 2019 року в рамках масштабної акції відбулося 7 стартів: «Пробіг в ходунках», «Дитячий Пробіг», «Спортивний Пробіг», «Пробіг Мужніх» (для учасників в інвалідних візках і дітей з особливими потребами), «Пробіг наосліп», «Пробіг з собакою», та «Благодійний Пробіг».
На старт 27-го «Благодійного Пробігу» команда ACINO в Україні вийшла у складі 120 співробітників з різних міст України заради порятунку дитячих сердець. За участі генерального директора ACINO в Україні Євгена Едуардовича Заїки команда ACINO підкорила 5-ти кілометрову дистанцію, що простягалася вздовж центральних вулиць столиці, разом з багатотисячною кількістю благодійників, яка цього річ сягнула рекордної відмітки – 20 745 учасників, 600 корпоративних команд!

«Благочинність є невід’ємною частиною діяльності компанії ACINO. А спорт та здоровий спосіб життя – складовими її корпоративної культури, що популяризуються нашими співробітниками в різних куточках світу. Тому мета проекту «Пробіг під каштанами» гармонійно поєдналася з системою цінностей ACINO та отримала позитивний відгук нашого колективу. Так з 2017 року командною участю компанія надала 52 000 грн благодійної допомоги та підтримала захід у дитячому містечку. Така згуртованість корпоративних команд з різних галузей бізнесу на одному майданчику вкотре продемонструвала, що все можливе заради високої соціальної місії, спрямованої на збереження і покращення якості життя», – прокоментував Євген Заїка.

30 травня 2019 року під час фінальної прес-конференції організатори 27-го «Пробігу під каштанами» передали символічний чек на рекордні 2,8 млн грн головному лікарю Центру дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України, д.мед.н. Володимиру Жовніру. В.А. Жовнір подякував всім партнерам та благодійникам, які взяли участь у пробігу, та зазначив, що Центр – найбільша спеціалізована установа в Європі за кількістю операцій, які проводяться щороку – 1900, з найменшим рівнем смертності у Європі – менше 1%.

Цьогорічними реципієнтами проекту стали ще 2 організації: Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова та фонд «HappyPaw», яким було також передано чеки на 100 000 грн та 35 600 грн відповідно.

В ході прес-конференції команда ACINO в Україні була нагороджена Подякою за участь у наймасштабнішому спортивно-благодійному заході країни та відмічена як приклад злагодженості, активної соціальної позиції та небайдужості.

Джерело: прес-служба ACINO в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ