АктуальноНовиниНовости фармацевтики

Корнерстоун Терапевтікс випускає препарат Беткіс для лікування муковісцидозу

22/11/2013

Американська фармкомпанія Корнерстоун Терапевтікс (Cornerstone Therapeutics Inc) повідомила про те, що випускає лікарський препарат Беткіс/ тобраміцин (Bethkis) у формі розчину для інгаляцій, який призначений для лікування пацієнтів хворих на муковісцидоз із синьогнійною паличкою. Препарат Беткіс містить 300мг тобраміцину – найпоширенішого аерозольного антибіотика, який застосовується для лікування муковісцидозу.

Препарат Беткіс доставляє ту ж кількість антибіотика, що й інші лікарські препарати (за 300мг) у 4мл-вому розчині за 15 хвилин. Виконавчий директор Корнерстоун Крейг А. Коллард (Craig A Collard) відзначив, що пацієнти, які страждають на муковісцидоз з синьогнійної паличкою, мають трохи терапевтичних опцій, і компанія рада запропонувати препарат Беткіс для лікування цього хронічного захворювання.

Препарат у комбінації з Пертзі/ панкреліпаз (Pertzye/ pancrelipase), який компанія додала до лінійки препаратів торік, забезпечить пацієнтам з муковісцидозом необхідну їм підтримку. У рамках програми підтримки пацієнтів, хворих на муковісцидоз, компанія Корнерстоун запроваджує програму Корнестоун КеарДірект (Cornerstone CareDirect) для того, щоб допомогти хворим, які страждають цим захворюванням. Програма забезпечить компенсацію витрат, щоб підвищити доступність лікування для кожного хворого на муковісцидоз.

За матеріалами Медфармконнект

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ