Новини

«Корвалтаб» і «Кветирон» визнані препаратами року 2018 за версією конкурсу «Панацея»

Новини

«Корвалтаб» і «Кветирон» визнані препаратами року 2018 за версією конкурсу «Панацея»

08/10/2018

13 вересня 2018 року під час урочистої церемонії нагородження переможців щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея 2018» компанія ACINO в Україні була відзначена двома нагородами у номінації «Препарат року 2018».

Цього року отримані нагороди у групі рецептурних препаратів для «Корвалтаб» і «Кветирон», стали ще одним підтвердженням високої оцінки діяльності та потенціалу компанії ACINO фармацевтичною спільнотою.

Корвалтаб: чим серце заспокоїться?

«Корвалтаб» – комплексний препарат потрійної дії зі спазмолітичним, судинорозширювальним і заспокійливим ефектом, який на українському ринку вже 14 років та завоював серця широкого кола людей. Як зазначила Олена Кохтюк, бренд менеджер по продукту «Корвалтаб» Департаменту ОТС-препаратів компанії ACINO, під час отримання статуетки богині «Панацеї»: «Ця висока нагорода є результатом довіри великої кількості експертів та споживачів!».

«Корвалтаб» і «Кветирон»: керована потужність ефекту

Антипсихотичний лікарський засіб «Кветирон» у цьому році святкує ювілей – 10 років на фармацевтичному ринку України. Сергій Ломоносов, керівник Департаменту психоневрологічних препаратів компанії ACINO виголосив у своїй промові наступне: «Ще раз дякую організаторам цього конкурсу за можливість вкотре піднятися на сцену та отримати цю нагороду, як високу оцінку діяльності всієї компанії ACINO. 10 років назад мало хто з лікарів знав що це за молекула і ми разом з іншими компаніями просували її на ринку України. І от наш бренд через 10 років отримує цей приз як препарат №1 у своєму сегменті. Секрет успіху дуже простий – вірити у свій бренд, вірити у свою команду та йти до мети, незважаючи ні на які перепони. І в кінці кінців фортуна вам посміхнеться!».

«Корвалтаб» і «Кветирон»  препарати року 2018

Нагадаємо, що в різний час у номінації «Препарат року» нагороди отримували такі лікарські засоби компанії ACINO в Україні, як «Діокор», «Діфорс», «Левіцитам» та «Левоком». А Євгена Заїку, Регіонального директора ACINO у країнах СНД, Генерального директора виробника лікарських засобів «Фарма Старт» у 2017 році було визнано топ-менеджером року в номінації «Персона року».

Рейтинг переможців визначають за результатами комплексних маркетингових досліджень, що надають партнери конкурсу: компанії «MASMI-Ukraine», «IQVIA», «BusinessCredit», «SMD», «UMG».

Рейтинг переможців у номінації «Препарат року» складено за даними маркетингових досліджень аналітичних компаній «Бізнес-Кредит» та «SMD». Період дослідження 3-й та 4-й квартали 2017 року та 1-й, 2-й квартали 2018 року. Лікарські засоби досліджували за міжнародною АТС – класифікацією.

Джерело: прес-служба ACINO в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ