АктуальноНовини

Львівський держслужбовець був затриманий на гарячому

31/08/2011

Під час проведення спеціальної операції працівниками УБОЗ, у Львові був затриманий на гарячому під час отримання хабаря начальник Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Львівській області. Очільницю інспекції підозрюють у вимаганні хабара в розмірі 4 тис. грн. від місцевого власника аптеки за погодження паспорта аптечного закладу.

Відносно фігурантки прокуратура Львівської області порушилв кримінальну справу за статтею 368, частиною 3 («Одержання хабара») Кримінального кодексу України. Проведена спецоперація припинила діяльніст організованої злочинної групи службовців Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Львівській області. За інформацією, наданою оперативниками, учасники злочинної групи вимагали хабарі з власників аптек за погодження дозвільних документів. Під час проведення оперативно-розшукових заходів було зафіксовано документально більше 40 фактів вимагання грошей та одержання хабарів, загальна сума яких перевищувала 80 тис. грн.

На даний момент ще триває розлідування, проводяться заходи спрямовані на встановлення всіх злочинів, що скоїла організована злочинна група.

За матеріалами www.guboz.gov.ua

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ