НовиниНовости фармацевтики

МОЗ оприлюднило новий проект Положення про реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення

25/09/2012

На громадське обговорення був винесений проект наказу МОЗ «Про затвердження Положення про реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, порядок внесення до нього змін та форм заяв про декларування зміни оптово-відпускної ціни на лікарський засіб та виріб медичного призначення».

У вересні поточного року МОЗ вже оприлюднювало проект наказу МОЗ України «Про затвердження Положення про реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, порядок внесення до нього змін, та форм заяв про реєстрацію оптово-відпускної ціни на лікарський засіб та виріб медичного призначення».

Новий проект розроблений  згідно з підпунктом 1 пункту 3 та пункту 6 Порядку декларування зміни оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, що закуповуються за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів ,який був затверджений постановою КМУ від 13.08.2012 № 794. А попередній проект було розроблено на виконання підпункту 1 пункту 3 та пункту 7 постанови КМУ від 08.08.2011 № 932 «Про удосконалення державного регулювання цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, що закуповуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів», яка згідно з постановою КМУ № від 13. 08.2012 № 794 втратила чинність.

Як вже повідомляло МОЗ, документи на декларування зміни оптово-відпускних цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення  будуть прийматися після того,  як набуде чинності наказ МОЗ України від 07.09.2012 р. № 705 «Про затвердження Положення про реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, порядок внесення до нього змін та форм заяв про декларування зміни оптово-відпускної ціни на лікарський засіб та виріб медичного призначення».

Підготувала +Ксенія Гайдук

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ