АктуальноНовини

МОЗ України має намір долучитися до затвердження бюджетів на охорону здоров’я у регіонах

26/12/2012

Міністерство охорони здоров’я України планує брати участь у сесіях обласних рад, а також долучитись до затвердження регіональних бюджетів у галузі охорони здоров’я, таким чином відомство намагатиметься привернути увагу чиновників до важливих питань у даній галузі.

Заступник Міністра охорони здоров’я України Олександр Толстанов уже здійснив робочу поїздку на Житомирщину і взяв участь у засіданні облради. Під свого виступу на сесії він звернув увагу на важливість питань фінансування сфери охорони здоров’я.

Чиновник також відвідав Житомирський інститут медсестринства, де провів зустріч з провідними медпрацівниками області. У ході зустрічі були обговорені заходи щодо втілення Президентської програми економічних реформ на 2010-2014 роки. Заступник міністра наголосив, що в рамках цих реформ планується модернізація служби екстреної медичної допомоги, створення центрів первинної медико-санітарної допомоги.

О. Толстанов надавав медикам про їхню роль у реалізації Пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на ліки для лікування гіпертонічної хвороби і закликав лікарів активніше долучатися до проекту.

За матеріалами moz.gov.ua

+Олена Новіцька

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ