Новини

Навчайтесь разом з Johnson & Johnson та станьте Фарм Експертом!

Новини

Навчайтесь разом з Johnson & Johnson та станьте Фарм Експертом!

21/11/2018

ТОВ «Джонсон і Джонсон Україна» прагне задовольняти потреби тих, хто користується продукцією та послугами компанії, тому будь-який напрямок нашої роботи має відповідати найвищим стандартам. Для цього ми створили інноваційну навчальну платформу для фармацевтів «Фарм Експерт» та продовжуємо додавати до неї інноваційні інтерактивні методи навчання для фармацевтів з метою підвищення їхньої обізнаності щодо представлення у категоріях продукції виробництва компанії Johnson & Johnson та покращання рівня обслуговування споживачів ТОВ «Джонсон і Джонсон Україна»

Навчальна платформа «Фарм Експерт 2.0»

У липні навчальну платформу було розширено — до неї додали новий розділ для навчання щодо продуктів виробництва компанії.

Наповнення сайта щомісяця оновлюється, додаються нові навчальні матеріали,презентації та нові тести. Ми стежимо, щоб провізори мали найкращі та найцікавіші навчальні матеріали щодо продукції виробництва компанії Johnson & Johnson.

У вересні на навчальній платформі стартував абсолютно новий підхід до навчання щодо продуктів — Віртуальний тренажер.

Провізору пропонується ознайомитись з навчальною презентацією щодо продукту, а після цього перевірити свої знання не шляхом стандартного тестування, а з допомогою віртуального діалогу зі споживачем.

Це інноваційний інтерактивний тренінг щодо продукту.

Він допомагає провізору навчитись виявляти потребу споживача шляхом постановки правильних запитань та вибору оптимальної пропозиції для покупця, яка задовольнить його потребу.

Тепер провізор має можливість ознайомитись з продуктами компанії Johnson & Johnson, вивчити їхні особливості та основні переваги з допомогою інноваційного інтерактивного тренінгу.

На навчальній платформі досі доступні стандартні тести щодо продуктів та методики навчання з правил їхньої викладки.

Для тих провізорів, які віддають перевагу стандартному тестуванню, на сайті доступний розділ «Навчання». Їм буде запропоновано ознайомитися з навчальним матеріалом, після чого пройти коротке тестування для перевірки знань. У разі проходження тестування з результатом 100% правильних відповідей провізор отримує бали, які можна обміняти на призи з переліку, який наведений в розділі сайта «Призи[1]».

Якщо аптека, в якій зареєстрований провізор, брала участь у навчальній програмі «Фарм Експерт 2.0», зареєстрований учасник зможе накопичити бали разом на двох навчальних програмах — з продукту та стандартів викладки, а потім обміняти їх на більші призи для своєї аптеки.

Щомісяця зареєстровані учасники зможуть підвищувати свій рівень обізнаності та розвиватися разом з Johnson & Johnson! Відслідкувати свій рівень обізнаності може кожен зареєстрований фармацевт у розділі «Особистий кабінет».

Детальні правила навчальної програми з продуктів компанії Johnson & Johnson ви зможете знайти на офіційному сайті програми: https://pharmexpert.com.ua/

Нагадаємо, що група компаній Johnson & Johnson є однією з найбільших у світі багатопрофільних корпорацій в сфері охорони здоров’я.

Навчайтесь та підвищуйте свій рівень обізнаності разом з «Фарм Експерт 2.0»! Бажаємо вам успіхів у розвитку та навчанні!

Щодня продукція групи компаній Johnson & Johnson повертає радість активного життя тисячам споживачів, допомагає доглядати за новонародженими, зберігати красу, піклуватися про близьких. Створюючи та вдосконалюючи різні продукти і технології, спрямовані на поліпшення якості життя людей, Johnson & Johnson прагне бути корисною суспільству.

Johnson & Johnson — ми робимо життя людей кращим, здоровішим і щасливішим!

1. Під призами маються на увазі товари для покращання рівня обслуговування в аптеці.

“Фармацевт Практик” #11′ 2018

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ