Новини

Нова чотирьохвалентна вакцина проти грипу від Санофі була передана на реалізацію

Новини

Нова чотирьохвалентна вакцина проти грипу від Санофі була передана на реалізацію

04/10/2018

Санофі в Україні надає українцям можливість захиститися від сезонного грипу 2018-2019 рр. високоякісною вакциною виробництва Санофі Пастер.  

Цього року компанія постачає в Україну нову чотирьохвалентну вакцину від грипу. Ця вакцина продається у 50 країнах по всьому світу. Нова чотирьохвалентна вакцина виробництва Санофі Пастер забезпечує більш комплексну імуногенність порівняно з тривалентною, оскільки містить два штами вірусу грипу типу А та два штами типу В (у тривалентній вакцині містяться лише два штами типу А і один – типу В), і при цьому характеризується високим рівнем безпечності. Вакцина спеціально розроблена дослідниками у відповідь на те, що декілька штамів грипу того самого типу одночасно циркулюють протягом одного епідемічного сезону.

В Україну препарат для вакцинації був завезений на початку вересня 2018 року та направлений на перевірку Державної служби України з питань лікарських засобів та контролю за наркотиками. Отримавши усі необхідні висновки та дозволи, перша партія доз вакцини була передана на реалізацію, і скоро її можна буде придбати в приватних клініках та аптеках. Загалом компанія планує поставити в Україну вакцину  у кількості 300 тис. доз.

Метою Санофі є вчасне та комплексне забезпечення українців вакциною найвищої якості для захисту від сезонного грипу та його ускладнень. Компанія дотримується найвищих стандартів якості лікарських засобів та вакцин на усіх етапах – від розробки до кінцевого споживання.

Джерело: прес-служба Санофі в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ