Новини

Новий конкурс на заміщення посади Генерального директора ДЕЦ

02/11/2015

МОЗ оголосило новий конкурсний відбір на заміщення вакантної посади Генерального директора ДП «Державний експертний центр МОЗ України»
На засіданні комісії МОЗ було ухвалено рішення про скасування результату визначення переможця конкурсного відбору на посаду Генерального директора Державного підприємства «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» та про початок нової процедури проведення конкурсного відбору (Наказ МОЗ № 101-о від 29.10.2015).

Оголошення нової процедури пов’язано з тим, що 22 вересня 2015 року Нагорна О.О. на виконання рішення апеляційного суду міста Києва від 23.06.2015 р. була поновлена на посаді Генерального директора ДЕЦ та пізніше була звільнена за власним бажанням.

Відтак, визначення переможця конкурсу на заміщення посади Генерального директора ДЕЦ відбулося раніше, ніж звільнилась вакансія, відповідно до пункту 2 порядку «Проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України.

Згідно з документом, рішення про проведення конкурсного відбору має ухвалюватися не пізніше ніж через 20 днів після відкриття вакансії керівника підприємства.

Вимоги до претендентів на вакантну посаду дивіться тут.

Проведення конкурсного відбору та оприлюднення його результатів відбудеться 19.11.2015 року в МОЗ України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 7.

Строк подання документів до 16.11.2015.

Джерело: прес-служба МОЗ 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ