Новини

Посол Швейцарії відвідав завод лікарських засобів «ФАРМА СТАРТ», компанію швейцарської фармацевтичної групи «АСІНО»

07/09/2016

06 вересня 2016 року Посол Швейцарії в Україні та Республіці Молдова, пан Гійом Шойрер відвідав з ознайомчим візитом завод лікарських засобів «ФАРМА СТАРТ», компанію швейцарської фармацевтичної групи «АСІНО», в м.Київ.

В ході візиту пан Посол був вражений побаченим та висловив сподівання, що умови для іноземних інвесторів в Україні будуть поліпшуватися.acino-fs_logo

Делегація швейцарського посольства ознайомилася з основними виробничими підрозділами та відвідала лабораторію «ФАРМА СТАРТ». Ключовою частиною візиту стала трьохстороння зустріч Посла Швейцарії , пана Шойрера, Генерального директора «ФАРМА СТАРТ», пана Євгена Заїки та Генерального директора «АСІНО ГРУП», пана Каллє Канда.

«Швейцарія належить до ТОП-10 інвесторів в Україні. Швейцарські компанії в Україні є висококваліфікованими партнерами в багатьох різних галузях; їх ноу-хау та інвестиції мають велике значення для модернізації української економіки. Деякі швейцарські компанії традиційно попадають у ТОП-5 найбільших платників податків в Україні. Я пишаюся тим, що швейцарський інвестор – «АСІНО» повірив у потенціал для зростання бізнесу в Україні та інвестував в українського місцевого виробника «ФАРМА СТАРТ», перетворивши його на регіональну штаб- квартиру бізнесу «АСІНО» в країнах СНД, залучивши інноваційні технології та знання», – зазначив Пан Посол.

asino_pharma_start_sept2016_2

Інтеграція «ФАРМА СТАРТ» до складу «АСІНО» є однією з найпотужніших інвестицій в економіку України за останні 5 років. Компанія займає 8-ме місце серед локальних виробників лікарських засобів в Україні.

«Ми будуємо українську компанію, яка стане лідером на міжнародному ринку. Вже сьогодні наші медичні препарати експортуються у 6 країн СНД», – наголосив Євген Заїка, який очолює компанію «АСІНО» в Україні та країнах СНД. «З жовтня 2015 року продуктовий портфель компанії збільшився з 35 препаратів до 42, серед яких є лікарські засоби з технологією модифікованого вивільнення. На 42% збільшився обсяг продажів у порівнянні з попереднім періодом, що дозволило нам зайняти позицію лідера у ТОП-10 вітчизняних виробників за темпами приросту продажів в Україні за даними 1-го півріччя 2016 року. У дуже короткий проміжок часу, ми запровадили автоматизовану систему управління взаємовідносинами з клієнтами – CRM, систему планування та управління ресурсами компанії – SAP, здійснили інвестування в нові лабораторії та виробниче обладнання. Була повністю здійснена реорганізація структурних підрозділів «ФАРМА СТАРТ» та збільшився штат співробітників. Компанія відкрила 5 офісів у м.Львів, м.Харків, м.Одеса, м.Дніпро та м.Вінниця. На сьогодні компанія нараховує майже 600 співробітників», – додає Євген.

Генеральний директор «АСІНО ГРУП», пан Каллє Канд, відзначив: «АСІНО» розробляє, виробляє і просуває на міжнародному ринку добре перевірені та інноваційні фармацевтичні препарати. Сьогодні компанія фокусується на окремих ринках в регіоні СНД, Близького Сходу, Африки і Латинської Америки, де працює у країнах світу з найбільш динамічним розвитком. «АСІНО» прагне розширити свою географічну присутність шляхом органічного зростання і придбань нових компаній, що володіють високим потенціалом на ринку. Серед них і Україна. Ми дуже задоволені інвестицією у виробниче підприємство «ФАРМА СТАРТ» і впевнені, що медичні препарати виробництва «ФАРМА СТАРТ», компанії швейцарської фармацевтичної групи «АСІНО», стануть більш доступними для українців, а їх висока якість забезпечить їм вихід на нові міжнародні ринки».

Джерело: прес-служба «ФАРМА СТАРТ», компанії швейцарської фармацевтичної групи «АСІНО», офіційний веб-сайт: www.acino.ua

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ