АктуальноНовини

Представники громадських організацій підтримали пропозиції Держлікслужби України зі спрощення процедури ліцензування

25/01/2012

24 січня 2012 року в Державній службі України з лікарських засобів відбулася нарада за участі представників відомства та громадських організацій.

Співробітники Департаменту державного регулювання оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами запропонували на обговорення пропозиції Держлікслужби України, які мають на меті максимально спростити процедуру погодження, вилучивши норму щодо необхідності оформлення паспорту аптечного закладу. Натомість заявник за встановленою формою надаватиме до Держлікслужби України відомості про матеріально-технічну базу та кваліфікацію персоналу.

Учасники зустрічі обговорили форму відомостей про стан матеріально-технічної бази та форму документу, який буде заповнюватися під час перевірки інспекторами Держлікслужби України.

Голова Громадської ради при Держлікслужбі України, виконавчий директор Всеукраїнської аптечної асоціації Т.М. Котляр, голова правління ГО «Союз споживачів медичних послуг лікарських засобів, виробів медичного призначення» В.В. Оніщенко в цілому оцінили запропоновані зміни як суто позитивні.

Держлікслужба України закликає приєднатися до обговорення пропозицій усіх учасників фармацевтичного ринку. Пропозиції просимо надсилати на адресу Держлікслужби України

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ