Новини

Санофі та Берінгер Інгельхайм закрили угоду про обмін активами

Новини

Санофі та Берінгер Інгельхайм закрили угоду про обмін активами

10/01/2017

Санофі та Берінгер Інгельхайм стануть світовими лідерами в двох різних секторах фармацевтичного ринку

Санофі та Берінгер Інгельхайм підтверджують, що стратегічна транзакція, підписана в червні 2016 року, яка передбачає обмін активами ветеринарного бізнесу компанії Санофі (Меріал) та бізнесу безрецептурних препаратів компанії Берінгер Інгельхайм, була успішно закрита на більшості ринків 1 січня 2017 року. Закриття цієї угоди є наслідком вдалої операції з обміну активами, яка розпочалася з ексклюзивних переговорів ще у грудні 2015 року. Закриття угоди по ветеринарному бізнесу компанії Санофі (Меріал) в Мексиці та ветеринарному бізнесу компанії Санофі (Меріал) і бізнесу безрецептурних препаратів компанії Берінгер Інгельхайм в Індії було відтерміновано через необхідність отримання певних регуляторних затверджень, втім очікується, що на початку 2017 року ці угоди будуть також закриті.

Олів’є Брандікур, доктор медицини, Головний виконавчий директор компанії Санофі, зазначив: «Успішне закриття угоди з обміну активами з Берінгер Інгельхайм є важливою складовою побудови компанією Санофі сильного та інноваційного глобального бізнес-підрозділу безрецептурних препаратів. Інтеграція високопрофесійної команди напряму безрецептурних препаратів компанії Берінгер Інгельхайм, а також відомих препаратів цієї компанії, дозволить Санофі зміцнити свої позиції в ключових стратегічних категоріях на багатообіцяючому ринку безрецептурних препаратів. Адже цей ринок розвивається у відповідь на очікування споживачів більше і краще дбати про своє здоров’я та самопочуття.»

Хубертус фон Баумбах, Голова Ради директорів компанії Берінгер Інгельхайм, прокоментував: «Це важливе досягнення є результатом угоди, яка є вигідною для обох сторін, та була впроваджена в дусі спільного бачення та цінностей. Керуючись бажанням задовольняти потреби наших споживачів, та маючи в своєму арсеналі портфель інноваційних препаратів, об’єднана сила обох компаній сприятиме зміцненню конкурентоспроможності Берінгер Інгельхайм в бізнес сегменті товарів для тварин, що є стратегічно важливим для нашої компанії. Ми раді вітати співробітників Меріал в нашій команді

subscribe

Протягом останній кількох місяців, Санофі та Берінгер Інгельхайм старанно готувалися до інтеграції бізнесів та співробітників з першого дня, коли напрями бізнесу матимуть нових власників. В інтересах усіх споживачів та для забезпечення безперебійного функціонування бізнесу, пріоритетом обох компаній є забезпечення легкої інтеграції активів, що передаються.

Алан Мейн, Виконавчий віце-президент напряму безрецептурних препаратів та член Виконавчого комітету Санофі, забезпечить зростання бізнесу безрецептурних препаратів Санофі, в тому числі і колишніх безрецептурних брендів Берінгер Інгельхайм. Напрям товарів для тварин Берінгер Інгельхайм очолить доктор Йоахім Хасенмайєр, який і надалі залишатиметься членом Ради директорів Берінгер Інгельхайм.

Джерело: прес-служби Санофі та Берінгер Інгельхайм

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ