Новини

Санофі в Україні очолив новий директор

02/03/2020

Адрієн Деламар-Дебутвіль призначений Директором компанії та Генеральним менеджером підрозділу Rx Санофі в Україні, яка є частиною Санофі, провідної компанії у сфері охорони здоров’я, що займається профілактикою та лікуванням захворювань та надає підтримку людям, які мають проблеми зі здоров’ям у всьому світі. Призначення набуло чинності з 1 березня 2020 року

Адрієн Деламар-Дебутвіль

Адрієн Деламар-Дебутвіль

Адрієн Деламар-Дебутвіль замінив на цій посаді Гієма Граньє, який керував компанією з березня 2016 року, а тепер очолить напрям Commercial Excellence Санофі в Китаї.

Гієм Граньє подякував українській команді, партнерам, органам влади у сфері охорони здоров’я, громадським організаціям, які відстоюють права пацієнтів на отримання доступу до ефективного та інноваційного лікування, медичним працівникам та вченим, й побажав плідної роботи новому керівнику компанії Санофі в Україні:

«Я хочу висловити подяку всім пацієнтам за те, що довіряють нам та дозволяють надавати їм підтримку на шляху до здоров’я, нашим бізнес-партнерам та зацікавленим сторонам за те, що сприяють реалізації нашого прагнення вести бізнес етично згідно з високими міжнародними стандартами та підтримують наше бажання розвивати в Україні інновації усфері медицини. Також я дуже вдячний всім співробітникам компанії за те, що вони сприяють успішному розвитку Санофі в Україні на благо пацієнтів та українського суспільства».

У своїй новій ролі Адрієн Деламар-Дебутвіль відповідатиме за ефективну розробку та реалізацію стратегії Санофі в Україні, керуватиме сильною і талановитою командою та забезпечуватиме успішне досягнення основних бізнес-пріоритетів. Коментуючи своє призначення, він зазначив:

«Я вражений потенціалом України й тими результатами, яких Санофівже вдалося досягнути. Мені приємно приєднатися до Санофі в Україні саме зараз, і я з нетерпінням чекаю на співпрацю з командою, щоб вести компанію до подальшого зростання. Разом ми піднімемося на чергову сходинку розвитку, зосередившись на задоволенні потреб наших пацієнтів, продовжимо будувати ефективне партнерство з усіма зацікавленими сторонами та надамо кращі кар’єрні можливості нашим співробітникам».

Адрієн Деламар-Дебутвіль має понад 14-річний міжнародний досвід у сферах маркетингу та фінансів, який він здобув працюючи у GE Healthcare та Pricewaterhouse Coopers (у Франції, Великобританії, Люксембургу, США). Приєднавшись до Санофі у 2013 році, Андрієн Деламар-Дебутвіль займав різні керівні посади, поступово розширюючи коло відповідальності та географію в межах діяльності Санофі. Перед призначенням директором Санофі в Україні, він обіймав посаду керівника операційних проєктів Санофі в Африці.

Адрієн Деламар-Дебутвіль отримав ступінь магістра міжнародного бізнесу в Реннській бізнес-школі (2008 р.) та закінчив INSEAD бізнес-школу (2018 р.). Він є громадянином Франції, одружений, виховує трьох дітей.

Джерело: прес-служба Санофі в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ