Новини

«Соціальний проект року»: турнір для людей з обмеженими можливостями Seni Cup

Новини

«Соціальний проект року»: турнір для людей з обмеженими можливостями Seni Cup

03/10/2017

Компанія Белла-Трейд і агентство Медінформ Україна отримали нагороду «Панацея 2017».  В

Представники Медінформ Україна і Белла-Трейд на нагородженні щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі «Панацея 2017»

номінації «Соціальний проект року» переміг Seni Cup турнір для людей з обмеженими можливостями

Seni Cup – турнір Міжнародної Футбольної Ліги серед вихованців психоневрологічних та дитячих будинків-інтернатів.

Белла-Трейд проводить турнір Seni Cup вже 12 років поспіль. Цього року разом з надійним партнером  – агентством Медінформ Україна  – лідером з healthcare комунікацій, вдалося вивести проект на новий рівень і привернути увагу суспільства до проблеми соціальної рівності в Україні.

«Щороку ми намагаємося знайти нові можливості залучити більше людей, щоб допомогти подолати дискримінацію та соціально адаптуватися людям з обмеженими можливостями. Разом з агентством Медінформ Україна нам вдалося показати реальні історії учасників, заручитися підтримкою лідерів думок, серед яких відомі шоу-зірки та футболісти організувати масштабне свято. Це дало великий поштовх і привернуло багато уваги громади до цих дітей», –  Анастасія Пекарик, маркетинг-менеджер компанії Белла-Трейд.

«У кожного учасника Seni Cup є історія, кожен учасник володіє дивовижною силою волі, який, незважаючи на стан здоров’я, зберігає радість до життя. Саме ці риси нас надихнули на те, щоб вийти за межі проекту й показати суспільству, що ці люди такі ж як і ми», – Самойленко Олена, керуючий директор Медінформ Україна.

Завдяки гарячим серцям кожного члена команди Медінформ Україна і Белла-Трейд, які працювали над Seni Cup, а також всім, хто підтримав цей проект, вдалося завоювати найбільш цінну нагороду у фармацевтичній Галузі, – Панацея.

Подробиці проекту дивіться на: https://seni.ua/uk_UA та https://www.facebook.com/SeniCUPUkraine/

Джерело: прес-служба Seni

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ