АктуальноНовини

Співпраця заради онкохворих дітей

23/06/2014

Компанія «Санофі» в Україні продовжила партнерство з Національною дитячою спеціалізованою клінічною лікарнею ОХМАТДИТ, уклавши Меморандум про взаєморозуміння на 2014‒2015 рр

У світі щороку реєструють понад 160 000 онкохворих дітей. У розвинених країнах близько 80% дітей, хворих на рак, виживають за умови вчасного та ефективного лікування. За останніми даними Національного канцер-реєстру, в Україні показник захворюваності пацієнтів до 17 років продовжує зростати. У 2013 р. загальна кількість онкохворих дітей становила приблизно 7500 осіб (0,69% усіх хворих на рак в Україні).

Меморандум, підписаний Жан-Полем Шоєром, Генеральним директором «Санофі» в Україні та Білорусі, та Юрієм Гладушем, Головним лікарем ОХМАТДИТу, став продовженням успішного партнерства, яке вже принесло свої результати у минулому році. Так, декілька сот книжок та аудіоматеріалів були передані до Бібліотеки Санофі, створеної в Центрі медико-психологічної, соціально-реабілітаційної допомоги ОХМАТДИТу. Діти також були забезпечені всіма необхідними матеріалами для творчих занять, а близько тисячі іграшок, які наповнили так звану Коробку хоробрості, допомагають їм сміливо проходити численні медичні процедури. Для професійного зростання та отримання досвіду і нових знань спеціалісти ОХМАТДИТу за підтримки «Санофі» пройшли навчанняна базі профільних закладів у Німеччині. Покращено доступ до інноваційних ліків компанії у сфері онкогематології та трансплантації кісткового мозку. «Санофі» в Україні підтримує ряд проектів, які мають велике значення для підвищення ефективності лікування і покращання якості життя українських пацієнтів з онкологічними захворюваннями.

«Для допомоги онкохворим дітям недостатньо лише інноваційних методів лікування, — вважає Жан-Поль Шоєр.— Продовжуючи партнерство з ОХМАТДИТом, ми залишаємося поруч з дітьми у вирішенні їхніх щоденних потреб, таких як соціальна реабілітація, психологічна підтримка і підбадьорення. Незважаючи на ситуацію в країні, ми продовжуємо виконувати взяті на себе зобов’язання. Більше того, компанія вирішила не підвищувати вартість ліків, аби українські пацієнти мали доступ до лікування».

«Ми вдячні компанії «Санофі» за глибоке розуміння потреб наших дітей і за конкретні дії, спрямовані на підтримку маленьких пацієнтів, — відзначив Юрій Гладуш. — Адже загальними зусиллями медичної спільноти та компаній, які працюють у сфері охорони здоров’я, нам вдасться зробити більше для покращання якості життя онкохворих дітей в Україні».

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ