Новини

Три лікарські засоби ACINO отримали звання ПРЕПАРАТ РОКУ 2019

Новини

Три лікарські засоби ACINO отримали звання ПРЕПАРАТ РОКУ 2019

26/09/2019

Традиційно напередодні Дня фармацевта України 18 вересня 2019 року у Києві відзначили найкращих: під час ювілейної церемонії конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея» три лікарські засоби компанії ACINO в Україні отримали звання «Препарат року»

Портфель лікарських засобів, дієтичних добавок і виробів медичного призначення швейцарської компанії ACINO в Україні нараховує більше 60 продуктів, що використовуються, зокрема, у неврології, психіатрії, кардіології, терапії та ендокринології, що задовольняють потреби широкого кола пацієнтів та спеціалістів сфери охорони здоров’я.

Компанія займає провідні позиції на ринку безрецептурних та рецептурних препаратів України, які призначаються для лікування серцево-судинних захворювань та розладів центральної нервової системи.

У цьому році одним з кращих серед безрецептурних препаратів був визнаний препарат БІФРЕН®. Ця перемога ще раз підтвердила лідерство цього препарату серед психотропних лікарських засобів. Як зазначила Тетяна Ромашова, старший менеджер по продукту БІФРЕН® Департаменту терапевтичних препаратів компанії ACINO в Україні, під час отримання статуетки богині «Панацеї»: «Успіх – це лідируючі позиції у лікарських та фармацевтичних рекомендаціях і продажі протягом декількох років. Успіх – це згуртована робота команди та професіоналів, які працюють над виробництвом та просуванням препарату».

Статус переможця у номінації «Препарат року 2019» в групі рецептурних препаратів отримали КОРВАЛТАБ та ДІОКОР.

КОРВАЛТАБ, комплексний препарат потрійної дії зі спазмолітичним, судинорозширювальним і заспокійливим ефектом, другий рік поспіль був визнаний «Препаратом року». «КОРВАЛТАБ – є візитною карткою нашої компанії, і на сьогодні він є лідер у своєму сегменті на ринку. У 2004 році наша компанія вперше на ринку України розробила і випустила інноваційну форму корвалолу у формі таблеток, тоді як, конкурентам для цього знадобилося 8 років», – відмітила у своїй промові Ірина Мальчевська, комерційний директор в Україні та країнах СНД компанії ACINO, та подякувала всій команді ACINO за поточні і майбутні успіхи.

Антигіпертензивний препарат ДІОКОР був в черговий раз визнаний «Препаратом року» серед рецептурних лікарських засобів. Раніше ДІОКОР двічі здобував звання кращого препарату року – у 2016 та 2017 роках.

«Для ДІОКОРА це вже третя нагорода «Панацея», і на мою думку, найбільш знакова. Тому що стільки випробувань не кожний препарат проживає за весь час свого існування, як препарат ДІОКОР лише за один рік. Так завдяки спільній роботі всієї команди, ДІОКОР не просто залишається якісним та доступним препаратом для кожного пацієнта, а й продовжує бути лідером серед антигіпертензивних препаратів», – підсумувала зі сцени Марія Васянович, молодший менеджер з препаратів Департаменту терапевтичних препаратів компанії ACINO в Україні.

Нагороди щорічного всеукраїнського конкурсу «Панацея» – це, в першу чергу, довіра піцієнтів та визнання медичною спільнотою діяльності компанії ACINO, яка направлена на покращення якості життя української нації.

Про премію

«Панацея» − один із найавторитетніших конкурсів фармацевтичного ринку України, заснований в 1999-му році.

Протягом 20 років організатори в рамках конкурсу «Панацея» аналізують діяльність фармацевтичного ринку, визначають кращі товари, послуги й професіоналів галузі та їхні здобутки.

Основою конкурсу і його головною складовою є комплексні маркетингові дослідження, що надають партнери конкурсу: компанії «Business Credit», «SMD», «UMG».

Рейтинг переможців у номінації «Препарат року» складено за даними маркетингових досліджень аналітичних компаній «Бізнес-Кредит» та «SMD». Період дослідження 3-й та 4-й квартали 2018 року та 1-й, 2-й квартали 2019 року. Лікарські засоби досліджували за міжнародною АТС – класифікацією.

Джерело: прес-служба ACINO в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ