Новини

Уряд звільнив першого заступника голови Держлікслужби

05/11/2015

Кабінет міністрів України звільнив Олену Алексєєву з посади першого заступника голови Державної служби  з лікарських засобів (Держлікслужби)

Згідно з розпорядженням №1129-р від 4 листопада 2015 року, О.Алексєєва звільнилася за власним бажанням.

Як повідомлялося, постановою №442 від 10 вересня 2014 року про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади Кабмін створив Державну службу з лікарських засобів і контролю за наркотиками шляхом злиття Держлікслужби і Держслужби з контролю за наркотиками.

В червні Кабмін розпорядився створити комісію з реорганізації Держлікслужби, головою якої була призначена О.Алексєєва (розпорядженням №620-р від 17 червня 2015 року). Згідно з розпорядженням, уряд доручив провести реорганізацію відомства у шестимісячний  термін.

***

Нагадаємо, що вже дев’ятий місяць поспіль посада голови Держлікслужби залишається вакантною. 4 березня 2015 року Кабмін звільнив голову Держлікслужби Михайла Пасічника, а також керівників кількох місцевих підрозділів Держлікслужби. 6 травня МОЗ оголосив відкритий конкурс на посаду голови Держлікслужби. В конкурсі взяли участь більше 30 кандидатів. Міністр охорони здоров’я запропонував прем’єр-міністру призначити головою Держлікслужби Сергія Гур’єва, який з 2011 р очолював Науково-експертну раду Держлікслужби з питань держреєстрації мед виробів, але на цьому процес зупинився.

Джерело: Інтерфакс-Україна

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ