Новини

Увага! Акція для передплатників журналу “Фармацевт Практик”

25/12/2016

Шановні колеги та партнери!

Оформіть у редакції передплату на друковану версію журналу «Фармацевт Практик» на 2017 рік та візьміть участь у розіграші призів!

 

Розігруються:

FO_cover_sl2
10 посібників «Фармацевтична опіка: практичний посібник»

Посібник – незамінний помічник в повсякденній роботі провізорів та фармацевтів, містить 38 протоколів провізора (фармацевта) при відпуску безрецептурних лікарських засобів та 40 алгоритмів фармацевтичної опіки при відпуску лікарських засобів (Докладніше про посібник)

 

 

Cover_OP_2012_slider5 книг «Опека пациента в практике врача и провизора»

Видання містить інформацію про лікарські засоби, а також про патологічні стани, для лікування, профілактики або діагностики яких вони застосовуються. Книга є перекладом на російську авторитетного посібника «BMA New Guide to medicines & Drugs» Британської медичної асоціації. Посібник витримав велику кількість перевидань як у Великобританії, так і в інших країнах (Докладніше про посібник).

 

ароматерапия

 

– 10 наборів аромакосметики

   от ТМ “Ароматика”

 

 

 

 

– Головний приз — «Rx index: Довідник еквівалентності лікарських засобів»

Equiv_guide_white_backgr_300Це перше в Україні видання, яке інформує про терапевтичну еквівалентність оригінальних та генеричних препаратів.

У Довіднику згідно АТС-класифікації  систематизовано інформацію про всі лікарськізасоби, зареєстровані в Україні на момент видання (повний перелік зареєстрованих аналогів із зазначенням виробника, дози та форми випуску, основних показань та протипоказань). Унікальною властивістю Довідника є наявність інформації про терапевтичну еквівалентність оригінального та генеричного препаратів (Докладніше про довідник).

 

Для оформлення передплати звертайтесь у редакцію

за тел.: +38 (044) 4980672

або e-mail: [email protected]

Шанс отримати приз має кожен, хто оформить передплату на журнал «Фармацевт Практик» в період з 1 вересня 2016 р. по 13 січня 2017 р.

Розіграш відбудеться 17 січня 2017 р.

Не баріться, телефонуйте, пишіть, передплачуйте – призи чекають!

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ