АктуальноНовини

В Луганській обласній клінічній лікарні відкрили оновлене відділення кардіореанімації

12/09/2012

Після проведення капітального ремонту в Луганській обласній клінічній лікарні відкрили сучасне відділення кардіореанімації.

Відкривали оновлене відділення інтенсивної терапії № 2 голова облдержадміністрації Володимир Пристюк, голова облради Валєрій Голенко і мер Луганська Сергій Кравченко.

Як зазначив Володимир Пристюк, сучасне обладнання в кардіореанімації дозволяє збільшили число врятованих пацієнтів на 30% . Окрім цього пан Пристюк підкреслив, що відкриття відділення є черговим етапом реалізації обласної програми розвитку охорони здоров’я. Так, завдяки успішної реалізації зазначеної програми, на Луганщині вже можуть проводити операції з аорто-коронарного шунтування, хоча декілька років тому в це ніхто не вірив.

Нагадуємо, що відділення інтенсивної терапії № 2 було вперше відкрите у 2005 році. Воно є спеціалізованим кардіо-судинним відділенням інтенсивної терапії й основним його призначенням є надання екстреної допомоги та проведення інтенсивного лікування хворих з патологією серцево-судинної системи.

Підготувала +Ксенія Гайдук

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ