Новини

Вітаємо ACINO в Україні з 5-річним ювілеєм!

04/10/2020

 

Журнал “Фармацевт Практик” щиро вітає  Acino в Україні з 5-річним ювілееєм та бажає процвітання, нових перемог та блискучих звершень!

 

Acino в Україні входить у швейцарську групу компаній Acino та є сучасною фармацевтичною компанією у галузі розробки та виробництва високотехнологічних генеричних лікарських засобів з додатковими властивостями, яка провадить діяльність на території України. Головний офіс Acino в Україні розташований у м.Київ та виконує функцію регіональної штаб-квартири для бізнесу Acino у країнах СНД.

Виробничий завод Acino в Україні – «Фарма Старт», який знаходиться у м.Київ, сертифікований відповідно до стандартів належної виробничої практики GMP EU та оснащений науково-дослідною лабораторію з розробки генеричних препаратів.

На сьогодні компанія налічує більше ніж 850 висококваліфікованих співробітників. Портфель лікарських препаратів, дієтичних добавок і виробів медичного призначення Acino в Україні нараховує більше 70 продуктів як власного виробництва, так і на умовах дистрибуційних угод, що використовуються, зокрема, у неврології, психіатрії, кардіології, ендокринології, гастроентерології, педіатрії та терапії.

Місія компанії – розробка, виробництво та просування лікарських засобів швейцарської якості на благо пацієнтів. Саме тому, компанія бере участь у програмах захисту охорони здоров’я України, що включає підтримку вітчизняних лікувально-профілактичних закладів та благодійних проектів, спрямованих на поліпшення якості життя нації.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ